Sjuksköterska sökes till ortopediskavdelning i Östersund

Om jobbet

Om uppdraget

För kunds räkning söker vi nu dig som är sjuksköterska till ortopedavdelningen på Östersunds sjukhus! Behov finns från v 18-24, rotation med möjlighet att själv styra vilka perioder du vill arbeta.

Vi står för resor och boende vid behov!

Dina arbetsuppgifter

Sedvanligt arbete på vårdavdelning med en stor andel opererade patienter, både akut och elektivt
Tydliga rutindokument finns där de dagliga arbetsuppgifterna är beskrivna

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Minst två års erfarenhet som leg sjuksköterska.

Rekryteringen sker löpande, tveka inte att kontakt mig på 0709-348840 så berättar jag mer om uppdraget!
Jobbfakta

Ring Victor Nilsson, 0709-348840

Publicerad

59 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 apr

Om företaget