sjuksköterska sökes till mag/tarmavdelning Östersund!

Om jobbet

Om uppdraget

Upplev Jämtland/Härjedalen i vinter! Vi söker för kunds räkning dig som är sjuksköterska till gastro-nefroavdelningen på Östersunds sjukhus. Heltid, dag,kväll/natt samt helg med möjlighet att sjävstyra vilka perioder du vill jobba. Behov finns från v. 1-13. Även du som kan kortare perioder är välkommen att söka!

Vi ordnar med resor och boende vid behov.

Dina arbetsuppgifter

Basarbete som sjuksköterska på vårdavdelning inom Område Hud-Infektion-Medicin (HIM). Du sköter läkemedelshantering (per os samt intravenöst), blodtransfusioner, hantering av centrala infarter. Du rondar och sköta efterarbetet och dokumentation. Vid behov kan du komma att tjänstgöra vid olika enheter inom Område Hud-Infektion-Medicin (HIM) samt område Hjärta-Neuro-Rehab (HNR). Avdelningen har 12 vårdplatser och du ansvarar som mest för 8 patienter (kväll, natt och helg).

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Leg sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet samt med erfarenhet av att jobba på medicinsk akutvårdsavdelning med invärtesmedicinska patienter.
Kundskaper i journalsystemet Cosmic och vårdplaneringssystemet Meddix är onskvärt men inget krav.

Rekryteringen sker löpande, tveka inte att kontakta mig på 0709-348840 så berättar jag mer om tjänsten!
Jobbfakta

Ring Victor Nilsson, 070-9348840

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget