Serviceledare omgående

Om jobbet

Information om uppdraget

Nu söker Studentconsulting en serviceledare för uthyrning till en av våra samarbetspartners.
Det handlar initialt om en längre uthyrning som med stor sannolikhet kommer övergå till fast anställning och övertagande av kunden. Uppstart kommer att ske omgående.
Din uppgift som serviceledare kommer främst vara att leda och stötta de fälttekniker du ansvarar för i deras dagliga arbete.
Vidare innebär jobbet som serviceledare ett stort ansvar för att planera och ansvara för att befintliga resurser och kompetenser används på ett optimalt sätt.
En fortläpande kontakt med både tekniker och kunder hör också det till de dagliga arbetsuppgifterna.
Tjänstens placering är i Östersund.
Ordinarie kontorstider 8-17.

Kunskaper för uppdraget

Som person är du ödmjuk, har lätt för att samarbeta och gillar att ha många bollar i luften. Vi lägger stor vikt på de personliga egenskaperna då vi vill hitta rätt personer som passar in i befintlig arbetsstyrka. Både engelska och svenska i tal och skrift är ett krav då kunderna både är nationella och internationella.
Ansök via vår hemsida eller följ länken nedan. Har du frågor kring tjänsten, kontakta gärna ansvarig rekryterare Emma Billebo, emma.billebo@studentconsulting.se
Jobbfakta
Ort
Östersund
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!