Serviceinriktad butiksmedarbetare till Elektroskandia i Östersund!

Om jobbet

Är du serviceminded och vill ha ett socialt och stimulerande extrajobb vid sidan av dina studier? Vi söker nu dig som vill ha ett roligt och varierande extrajobb där du får användning av din sociala kompetens och ditt tekniska intresse. Sporras du av möjligheten att bredda ditt CV och kunna utvecklas i tjänsten som butikssäljare, se då till att söka tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Elektroskandias räkning ytterligare en student med känsla för kundservice, som ska arbeta som butiksmedarbetare. Elektroskandia är Sveriges ledande el-teknikgrossist och har varit etablerade på marknaden i över hundra år. De erbjuder framförallt elmateriel och system inom kraft/automation, tele/data/säkerhet men tillhandhåller även belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. För rätt person finns goda möjligheter till extraarbete på sidan av studierna även under terminerna.

Den här tjänsten passar dig som tycker om att möta kunder och ge god service.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Elektroskandia vars önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som butiksmedarbetare kommer du att arbeta i butiken där du bland annat kommer att ta emot inkommande leveranser av varor, uppackning och påfyllning i butiken, samt ta emot orders och söka fram information i företagets kassasystem. Dina arbetsuppgifter kommer även att innefatta kundservice över telefon och på plats i butiken. Företaget har ett stort fokus på långsiktiga kundrelationer då majoriteten av butikens kunder är frekvent återkommande. Då flera kunder är verksamma inom elbranschen besitter de kunskap om varusortimentet och vi ser det positivt/meriterande om du har ett intresse för el.

Vi söker dig som
  • Är studerande på eftergymnasial nivå och har minst två terminer kvar av dina studier.
  • Behärskar svenska i tal och skrift då näst intill all kundkommunikation sker på svenska.
Det är meriterande om du:

* Har tidigare erfarenhet av att arbeta i butik med detta är inget krav för tjänsten.

Vi tror att du är en utåtriktad och social person som trivs bra med att arbeta i butiksmiljö. Du är bekväm i säljarrollen och har ett stort intresse för att skapa goda relationer med dina kunder och erbjuda dem bästa tänkbara service. Dessutom tror vi att du är prestigelös och flexibel i ditt sätt att arbeta, du hugger i där det behövs och har ett gott öga för att se vad som bör uträttas. I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

Övrig information
  • Start: December
  • Omfattning: Extra vid behov under terminerna, samt extra vid jul, påsk och sommar.
  • Placering: Östersund.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Östersund
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 jan

Om företaget

Elektroskandia är en sverigebaserad elgrossist med ett 50-tal detaljhandelsbutiker runt om i Sverige. Företaget marknadsför och säljer elmateriel, kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. I vår och sommar behöver de förstärkning i sin butik i Östersund.