Servicedeskmedarbetare till Tieto

Academic Work · Data & IT · 21 jan

Om jobbet

Nu söker vi kluriga problemlösare till Tieto som sitter i centrala Östersund. Är du serviceinriktad, intresserad av IT och vill få chansen att visa framfötterna hos en attraktiv arbetsgivare? Här har du alla möjligheter! Sök redan idag för att inte missa chansen!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Tietos räkning servicedeskmedarbetare till kontoret i Östersund. Tietos servicedesk består av över 20 medarbetare men det dagliga arbetet sker i mindre team.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tietos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Tieto. Tietos intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som servicedeskmedarbetare kommer du att hjälpa användare med deras IT-relaterade ärenden via telefon, beställningar, mail och chatt.
Tietos kunder har en variation av verksamheter och olika applikationer vilket gör arbetet både omväxlande och utmanande.
Under introduktionen så kommer du att få introduktion i Tietos ärendehanteringssystem samt sitta bredvid en mer erfaren kollega för medlyssning.

Tjänsten passar dig som vill arbeta på ett stort internationellt bolag där det finns utvecklingsmöjligheter! Här får du dessutom chansen att bli en del av Academic Works konsultnätverk, detta är ett gyllene tillfälle för dig som vill bygga upp kontaktnätet inför din framtida karriär.

Vi söker dig som

Till den här tjänsten letar vi dig som är tekniskt intresserad och vill arbeta med problemlösning via telefon. Du har tidigare erfarenhet av ärendehantering via 1st eller 2nd line support. Du ser långsiktigt på tjänsten och trivs med att leverera en hög servicenivå. Vidare så ser vi att du kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift på både svenska och engelska då detta krävs i dialogen med kund.

Som person är du lösningsfokuserad, du gillar att ta egna initiativ och gärna tänker utanför boxen för att lösa de utmaningar du ställs inför. Du älskar att jobba med service och hjälpa andra människor! För att trivas i rollen ser vi att du är självgående och effektiv i ditt arbete samt trivs med telefonen som arbetsredskap.

Övrig information
  • Start: Omgående.
  • Omfattning: Heltid, 8 timmar/dag. Arbetspassen är förlagda mellan 07.00 och 18.00.
  • Placering: Östersund.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Östersund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 jan

Om företaget

Tieto är det största IT-tjänsteföretaget i Norden och tillhandahåller tjänster för hela IT-livscykeln. Företaget arbetar med stora organisationer inom bl.a. Bank & Finans, Energi, Retail och Telekom. Företaget har 3500 anställda i Sverige och huvudkontoret är lokaliserat i Värtahamnen, Stockholm.