Om jobbet

Säljare Sundsvall- Östersund

Tjänsten

Du kommer att ansvara för att utveckla befintliga kunder i Sundsvall-Östersundregionen och genom ett aktivt arbete skapa en positiv utveckling i distriktet. Du kommer att arbeta i vårt affärsområde, Retail, som består av varierande dagligvarubutiker.

Du kommer ingå i en ledande säljorganisation som består av 22 säljare i Sverige. Rollen har tydligt affärsfokus som bygger på sunt affärssinne, långsiktigt arbete och goda relationer.

Din Profil

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som säljare och har bearbetat vår målgrupp. Det är också intressant om du idag arbetar inom ex dagligvaruhandeln och känner att du har såväl egenskaper och intresse av att lyckas som säljare. Vi lägger stort värde på dina personliga egenskaper.

Som person gillar du högt tempo och ett aktivt arbete med många affärsmöten. Att vara målinriktad, uthållig, socialt utåtriktad och relationsstark är ett måste för att lyckas. Du har även förmågan att kunna skapa samt utveckla långsiktiga kundrelationer.

Du kommer till ett väl inarbetat och framgångsrikt distrikt som består av många befintliga och nöjda kunder. Du får tydliga målsättningar och kommer att rapportera direkt till Field Sales Manager North.

Vi erbjuder
Du får marknadsmässiga villkor och tjänstebil. Är du rätt person erbjuder vi ett stimulerande arbete i ett ledande företag med en trevlig och utvecklande miljö.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ringa Säljpoolens rekryteringskonsult Dan Andersson 031-7045171.

Välkommen med Din ansökan!

Vi på JACOBS DOUWE EGBERTS inspireras av vår tro på det fantastiska som kan hända över en kopp kaffe. Vi drivs av vår vision att alla ska få dricka det kaffe de älskar. På JACOBS DOUWE EGBERTS i Sverige är vi drygt 220 kaffe-experter som tillsammans levererar vår vision genom lokala och internationellt kända märken som Gevalia, Tassimo och Douwe Egberts.

Hur är din vardag som medarbetare på JACOBS DOUWE EGBERTS? Vi är stolta över att våra passionerade och drivna medarbetare som utmanar varje situation och strävar efter fulländning i allt de gör. Vårt mål är enkelt men ambitiöst - JACOBS DOUWE EGBERTS: A coffee for every cup - Vår miljö är snabbrörlig och samverkande och varje medarbetare är viktig. Vi är ett team som delar framgångar och stöttar varandra. Våra medarbetare är en mångfacetterad skara som arbetar i en innovativ miljö och alla strävar efter att göra rätt sak - världen över. Det du gör hos oss värdesätts

säljare, fältsäljare, utesäljare, säljrepresentant, konsulent, butikssäljare
Jobbfakta
Ort
Östersund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 nov

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!