Såg-, justerverksoperatörer och truck, -traktorförare till Gällö Timber

Om jobbet

Kornboden söker sågverksoperatörer, justerverksoperatörer, truckförare och traktorförare för bemanningsuppdrag på timmar hos Gällö Timber AB.

Uppdragen är vid behov och på timmar. Du som söker ska ha en annan huvudsaklig sysselsättning (FA-skattsedel, student eller pensionär).

Beskrivning:
Som såg- och justerverksoperatör kommer du att arbeta med övervakning och drift av sågen samt längdkapning, virkessorteringen och paketering. Andra arbetsuppgifter kan även förekomma. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet och kunskap av skogsverksamhet. Du ska ha träkännedom och känsla för kvalitet. Det är meriterande om du har motorsågskörkort och heta arbeten.

Som truck- och traktorförare kommer du att sköta logistiken inom sågverket. Du kommer att arbeta med av- och pålastning av inkommande och utgående gods. Du kommer förse sågen, torkanläggning och justerverket med material. Andra arbetsuppgifter kan även förekomma. Vi ser gärna att du som söker har god maskin vana och gärna arbetat som maskinist eller skogsmaskinsförare. Arbetet kräver att du har god datorvana. Behörighet att framföra truck över 10 ton och traktor (truckkort C1 eller motsvarande och hjullastere C2) samt körkort B är ett krav.

Gemensamt för alla profiler:
Vi ser gärna att du har god erfarenhet av producerande verksamhet och har förståelse för produktionsflödet. Du bör ha goda datorvana. Du är pålitlig, engagerad, noggrann i ditt arbete och har känsla för kvalité. Du ska ha god social förmåga, ska kunna arbeta i grupp men även självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid Dina personliga egenskaper.

Du bör kunna arbeta skift.

Anställningsform:
Vid behov/Timmar

Sysselsättningsgrad:
Vid behov/Timmar

Arbetstid och lön:
Skiftgång/Timlön

Övrig information:
Urval sker löpande så du är välkommen med din ansökan redan idag.
Ansökningar görs enbart via kornbodens hemsida: www.kornboden.se

Kornboden arbetar med tjänsterna; bemanning, rekrytering, och interim management. Vi har hjälpt stora och små företag, i storstad och i glesbygd sedan 1996. Våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor. Vi har mer än 15 års erfarenhet av - Rätt person, på rätt plats med rätt kompetens!

Sökord: Gällö Timber AB, Gällö, Timber, sågverk, justerverk, justerverksoperatör, sågverksoperatör, såg, operatör, truck, truckförare, hjullastare, traktor, traktorförare, skogsmaskin, skogsmaskinsförare, träkännedom, timmer, skog, virke, truck 10 ton, arbete på såg, maskinist
Jobbfakta
Ort
Bräcke
Anställning
Extrajobb
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 nov

Om företaget