Reaxcer söker Transportledare

Om jobbet

Reaxcer AB erbjuder transport-, maskin- och logistiktjänster samt framställning och försäljning av grus och ballastprodukter. Inom koncernen finns även miljötransporter. Koncernen har sitt huvudkontor i Östersund och lokalkontor på sex orter i Mellansverige. Koncernen, som tillhör de fem största logistikföretagen i Sverige, ägs av 225 stora som små åkerier. Reaxcer sysselsätter drygt 900 personer och mer än 650 fordon. Mer info: http://www.reaxcer.se

Reaxcer AB söker nu en Transportledare

Beskrivning:

För att stärka vår position i norra Jämtland förstärker vi nu organisationen inom affärsområde anlägg med en Transportledare, med placering i Strömsund. Ditt geografiska ansvar kommer i första hand att omfatta norra Jämtland. Tjänsten innebär att du ansvarar för planering, resurssäkring, och utförande av projekt.

Kvalifikationer:
Du har en relevant bakgrund, både utbildnings och framför allt erfarenhetsmässigt. Kunskaper inom KMA (Kvalitet, Miljö, Arbetsmiljö) och kalkyleringsarbetet är ett plus. För att nå framgång i rollen krävs att du har ett starkt kundfokus och att du är en förtroendeingivande relationsbyggare. Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning av entreprenadtjänster. I urvalsarbetet kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Personliga egenskaper:
  • du är resultatinriktad
  • du är lösningsinriktad
  • du är kommunikativ
  • du är pålitlig
  • du har inställningen att "ingenting är omöjligt"
  • du är samarbetsinriktad
Du är en van datoranvändare och du har minst B-körkort.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning.

Sysselsättningsgrad:
Heltid.

Arbetstid och lön:
Dagtid/Månadslön.

Övrig information:
Urvalet sker löpande varför vi vill få din ansökan så snart som möjligt.
Du gör din ansökan via Kornbodens hemsida: www.kornboden.se.
Kornbodens rekryteringsansvariga svarar för upplysningar om tjänsten under hela ansökningstiden.

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

Sökord: entreprenadtjänster, mark och anläggning, åkeri, maskintjänster, transportledare, marknadsansvar
Jobbfakta
Ort
Strömsund
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Administration & Ledning
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget