Projektledare till SCF Betongelement

Om jobbet

SCF Betongelement AB söker nu Projektledare

Vi konstruerar, producerar och monterar betongelement och det har vi gjort i över 50 år. Idag är vi landets främste leverantör av betongstommar till riktigt höga byggnader. Det 120 m höga Kista Torn är landets högsta byggnad med prefabricerad betongstomme, levererades av oss. Nu är vi full gång med nästa höghus och behöver förstärkning, SCF Betongelement ligger i natursköna Strömsund i Jämtland. Vi omsätter 180 miljoner kronor, har 130 anställda och ingår i Attacusgruppen.
För mer information besök www.scfbetong.se

Beskrivning:
I rollen som Projektledare kommer du att ha en koordinerande och samordnande roll i olika kundprojekt. Du kommer att fungera dels som en länk mellan projektör och produktion, och dels vara en länk mellan produktion och kund. Rollen förutsätter goda ledaregenskaper. Du kommer också att ha ett nära samarbete med övriga projektledare inom företaget.
Placeringsort kan diskuteras.

Kvalifikationer:
Vi söker dig med en relevant byggteknisk utbildningsbakgrund på universitets- eller högskolenivå. Alternativt har du annan förvärvad erfarenhet som kan prövas likvärdig. Du har tidigare erfarenhet av byggprojektledning och du har mångårig branscherfarenhet framför allt inom projektering och/eller konstruktion. Du har goda kunskaper och insikter när det gäller projektekonomi och uppföljning. Har du kunskaper/erfarenheter vad gäller inköp/upphandling är det ett stort plus.

Dina personliga kännetecken:
  • du har naturliga ledaregenskaper
  • du är strukturerad och har "ordning och reda"
  • du har hög kapacitet och kan hålla "många bollar i luften samtidigt"
  • du är lösningsfokuserad
Du är en van datoranvändare, har goda språkliga kunskaper både i tal och skrift.
Du har minst B-körkort.

Anställningsform:
Tillsvidare.

Sysselsättningsgrad:
Heltid.

Arbetstid och lön:
Dagtid. Fast månadslön.

Övrig information:
Urvalet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att kommer in med din ansökan snarast möjligt.
Du gör din ansökan via Kornbodens hemsida: www.kornboden.se

Kornboden arbetar med tjänsterna; bemanning, rekrytering, och interim management. Vi har hjälpt stora och små företag, i storstad och i glesbygd sedan 1996. Våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor. Vi har mer än 15 års erfarenhet av - Rätt person, på rätt plats med rätt kompetens!

Sökord: projektledare, byggprojekt, byggingenjör, projektekonomi, statik, betong,
Jobbfakta
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget