Produktionsplanerare till Nord-Lock

Om jobbet

Beskrivning: Vi söker för ett vikariat på 6 månader en Produktionsplanerare till Nord-Locks flöde två.

Som Produktionsplanerare säkerställer du att produktionen planeras i enlighet med kundbehov och företagets huvudplan. Tjänsten innebär en central funktion för samordning av produktionsresurser för bästa möjliga effektivitet och leveransprestanda. Du koordinerar och kommunicerar med andra funktioner inom fabriken så att det säkerställs att rätt produkter produceras i rätt volym vid rätt tillfälle.

Kvalifikationer: Vi söker dig som minst har eftergymnasial utbildning med inriktning mot Logistik eller annan relevant utbildning. Du ska ha erfarenhet från en produktionsplanerande befattning och gärna tidigare jobbat i affärssystem. Har du erfarenhet från arbete i Jeeves är det ett extra plus. Du ska vara duktig på Officepaketet, i synnerhet Excel. Vidare ska du vara duktig på svenska och engelska.

Personliga kvalifikationer:
  • Lösningsfokuserad
  • Mycket god kommunikatör
  • Noggrann och strukturerad
  • Inneha hög administrativ förmåga
  • Flexibel med möjlighet att jobba med flera saker samtidigt
Anställningsform: Anställningen blir en visstidsanställning hos Kornboden där du hyrs in för ett konsultuppdrag till Nord-Lock under 6 månader.

Sysselsättningsgrad: Heltid

Arbetstid och lön: Dagtid. Måndag till torsdag 07:00-16:15. Fredag 07:00-13:00. Individuellt satt lön

Övrig information: Tjänsten bör tillsättas i mitten av december, men som senast i början av januari. Urval sker löpande så ansök så fort som möjligt. Sista dagen för ansökan är 2016-12-11. Ansökan tas enbart emot via kornbodens hemsida: www.kornboden.se där du registrerar ditt CV och personliga brev.

Sökord: planering, produktionsplanering, administration, materialplanering, nord-lock, mattmar, åre, tjänstemän
Jobbfakta
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget