Polaris söker Distriktsansvarig Säljare

Om jobbet

Polaris Industries Inc är en erkänd marknadsledare inom Powersport med en total årlig omsättning 2015 på $4,7 MUSD. Polaris designar, tillverkar samt marknadsför innovativa, kvalitativa terrängfordon som snöskotrar, fyrhjulingar (ATV), RANGER®, GENERAL® samt RZR® . Inom motorcykel äger Polaris varumärkena Victory och Indian Motorcycle samt Slingshot. Vidare i dess portfölj finns varumärken som GEM, Goupil, Aixam/Mega, Klim och 509. Polaris Scandinavias huvudkontor med säte i Östersund, sysselsätter ca 20 personer med en årlig netto-omsättning på ca 400 miljoner. Polaris har 65 återförsäljare över hela landet.

Vi söker nu en Distriktsansvarig Säljare, med placering i Östersund alt i försäljningsdistriktet.

Beskrivning:

I rollen som Distriktsansvarig Säljare ska du bibehålla och utveckla relationen till Polaris återförsäljare i norra Sverige samt möta och överträffa Polaris mål för tillväxt och ökade marknadsandelar. Du ska på ett professionellt sätt representera och stärka Polaris varumärke. Du förväntas sälja Snö och ORV-produkter för att uppnå uppsatta säljmål. Distrikten som du kommer jobba i är Norrbotten, Västerbotten och Västernorrland.

Du kommer regelbundet genomföra affärsmöten och ha kontakt med återförsäljare för att säkerställa att försäljningsmålen uppnås. Det är viktigt att du kan samarbeta med återförsäljarna för att skapa en efterfrågan av Polaris produkter utifrån deras specialområde. Du kommer också hjälpa till att sätta upp Showrooms och hyllvaror. I rollen ingår det också att samordna säljpresentationer av Polaris nya och befintliga produkter samt närvara vid och arrangera kundevenemang.

Kvalifikationer:

3-5 års dokumenterad erfarenhet av försäljning genom business to business (B2B) och mot återförsäljare. Det kommer ställas höga krav på flexibilitet då du kommer resa mycket i ditt distrikt. Vi uppskattar att arbetet kräver mellan 60-80 hotellnätter per år. Har du erfarenhet av att jobba i ett amerikanskt företag och internationell miljö är det meriterande.

Personliga egenskaper:
 • Du har ett entusiastiskt ledarskap
 • Du är en god kommunikatör
 • Du är en god relationsbyggare
 • Du är resultat- och affärsinriktad
Du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift, såväl på svenska som engelska

Du är en van datoranvändare och behärskar de vanligaste Office-programmen

Vi förutsätter att du har ett genuint intresse för våra produkter.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Sysselsättnigsgrad:

Heltid

Arbetstid och lön:

Dagtid/Fast lön + en resultatbaserad lönedel

Övrig information:

Du gör din ansökan genom att registrera CV och ett personligt ansökningsbrev via: www.kornboden.se
OBS! I urvalsarbetet kommer även representant för Polaris huvudkontor i Schweiz att medverka och därför vill vi be dig att även bifoga din ansökan med en engelskspråkig version.
Urvalsarbetet sker löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt.
Kornbodens rekryterare besvarar frågor gällande kvalifikationer etc. under hela ansökningstiden.

Rekryteringsprocessens huvuddrag:
 • Ansökningsperiod med möjlighet till frågor och svar
 • Första urval (görs endast med CV och personligt brev som grund)
 • Telefonkontakt med ett första urval
 • Förintervju (formulär) + Personlighetsskattning
 • Första intervju
 • Referenstagning
 • Slutligt urval och presentation för kund
 • Slutintervju
 • Återkoppling och avslut
I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

Sökord: Polaris, försäljning, fältsäljare, Snö och ORV-produkter
Jobbfakta
Ort
Östersund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 nov

Om företaget