Östersundshem söker Projektledare

Om jobbet

"Vill du att ditt jobb ska göra skillnad"?

Östersundshem är ett kommunalägt bostadsbolag med närmare 3500 lägenheter och 420 lokaler/förråd. Utifrån visionen att skapa hemlängtan, erbjuder vi hem anpassade till alla människors behov i livets olika skeden. Med visionärt byggande medverkar Östersundshem till att förverkliga kommunens tillväxtmål. Koncernen omsätter ungefär 360 miljoner kronor och har ett 50-tal anställda. "Vi" bygger för framtidens Östersund, och hela 1650 nya hem kan uppföras fram till år 2025. Ett flertal nya områden börjar redan att ta form och spännande byggår väntar runt hörnet. Vi kommer att bygga med olika upplåtelseformer, däribland samhällsviktiga hyresrätter, samt bostads- och äganderätter. Vi har byggbar mark i centrala Östersund, i lägen som saknar motstycke i många andra svenska städer.
Mer info: http://www.ostersundshem.se/

Vi söker nu en driven Projektledare

Beskrivning:
Som Projektledare kommer du att ansvara för planering och genomförande av Östersundshems nybyggnations- och underhållsprojekt. Du ansvarar för kontroll och uppföljning för att tillse att projekt genomförs i enlighet med de tidsmässiga, kvalitetsmässiga och ekonomiska ramar som uppställts. I ditt ansvarsområde ligger också uppföljning av entreprenörer och konsulter.

Kvalifikationer:
Du har en relevant ingenjörsutbildning på universitets- eller högskolenivå, alternativt har du annan bakgrund som kan prövas likvärdig. Du har minst 3 års erfarenhet av projektledning med helhetsansvar från fastighets-/byggbranschen. Du har goda kunskaper inom fastighetsekonomi och har du vana av upphandling enl LOU är det ett plus. Du är affärsmässig och har en hög grad av ekonomiförståelse.

I projektledarrollen kännetecknas du av proffsighet och hög ambitionsnivå. Du trivs i en operativ roll och att ha en hög närvaro "ute på fältet".

Personliga egenskaper:
 • du är strukturerad och noggrann
 • du är ansvarstagande
 • du är målinriktad
 • du är en samarbetsperson
Anställningsform:
Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad:
Heltid.

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön.

Övrig information:
Du gör din ansökan genom att registrera CV och ett personligt ansökningsbrev via: www.kornboden.se
Urvalsarbetet sker löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt.
Kornbodens rekryterare besvarar frågor gällande kvalifikationer etc. under hela ansökningstiden.

Rekryteringsprocessens huvuddrag:
 • Ansökningsperiod med möjlighet till frågor och svar
 • Första urval (görs endast med CV och personligt brev som grund)
 • Telefonkontakt med ett första urval
 • Förintervju (formulär) + Personlighetsskattning
 • Första intervju
 • Referenstagning
 • Slutligt urval och presentation för kund
 • Slutintervju
 • Återkoppling och avslut
I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

Sökord: projektledning, byggprojekt, upphandling, entreprenadjuridik, arbetsmiljö,
Jobbfakta
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 jan

Om företaget