Östersundshem söker Projektchef

Om jobbet

"Vill du vara med att bygga framtidens Östersund"?

Östersundshem är ett kommunalägt bostadsbolag med närmare 3500 lägenheter och 420 lokaler/förråd. Utifrån visionen att skapa hemlängtan, erbjuder vi hem anpassade till alla människors behov i livets olika skeden. Med visionärt byggande medverkar Östersundshem till att förverkliga kommunens tillväxtmål. Koncernen omsätter ungefär 360 miljoner kronor och har ett 50-tal anställda. "Vi" bygger för framtidens Östersund, och hela 1650 nya hem kan uppföras fram till år 2025. Ett flertal nya områden börjar redan att ta form och spännande byggår väntar runt hörnet. Vi kommer att bygga med olika upplåtelseformer, däribland samhällsviktiga hyresrätter, samt bostads- och äganderätter. Vi har byggbar mark i centrala Östersund, i lägen som saknar motstycke i många andra svenska städer.
Mer info: http://www.ostersundshem.se/

Östersundshem söker nu Projektchef

Beskrivning:
I rollen som Projektchef har du ett övergripande ansvar för projektsektionens verksamhet. Du ansvarar för nybyggnations- och underhållsprojekt och för budget/prognosarbete, styrning och uppföljning. Du är direktrapporterande till förvaltningschef och till VD. Tjänsten innebär personalansvar.

Kvalifikationer:
Vi tror att du har en relevant ingenjörsutbildning på universitets- eller högskolenivå, alternativt har du annan bakgrund som kan prövas likvärdig. Du har dokumenterad erfarenhet med goda resultat från projektledning och av att leda projektorganisationer. Goda kunskaper inom fastighetsekonomi, entreprenadjuridik och byggarbetsmiljö är meriterande. Erfarenhet av och kunskaper om upphandling enligt LOU är önskvärt.

Du är en stark ledare som tror på ett involverande medarbetarskap och du ser det som en av dina främsta uppgifter att skapa motivation, entusiasm och passion i ditt team. För dig är det det självklart att det är genom samarbete och gemensamma målbilder som goda resultat uppnås och att det råder ett arbetsklimat där det är "högt i tak" och där nytänkande uppmuntras.

Personliga egenskaper:
 • du är tydlig och kommunicerande
 • du är en god relationsbyggare
 • du har hög integritet
 • du är affärsmässig, strukturerad och har förmåga att prioritera
Anställningsform:
Tillsvidareanställning.

Sysselsättningsgrad:
Heltid.

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön.

Övrig information:
Du gör din ansökan genom att registrera CV och ett personligt ansökningsbrev via: www.kornboden.se
Urvalsarbetet sker löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt.
Kornbodens rekryterare besvarar frågor gällande kvalifikationer etc. under hela ansökningstiden.

Rekryteringsprocessens huvuddrag:
 • Ansökningsperiod med möjlighet till frågor och svar
 • Första urval (görs endast med CV och personligt brev som grund)
 • Telefonkontakt med ett första urval
 • Förintervju (formulär) + Personlighetsskattning
 • Första intervju
 • Referenstagning
 • Slutligt urval och presentation för kund
 • Slutintervju
 • Återkoppling och avslut
I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

Sökord: projektledning, byggprojekt, upphandling, entreprenadjuridik, arbetsmiljö, ledarskap, kalkylering, budgetering, prognosarbete, personalutveckling
Jobbfakta
Ort
Östersund
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

58 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget