Öppen och omtänksam student? Extrajobba på Swedbank!

Om jobbet

Är du studerande på eftergymnasial nivå och söker ett flexibelt och meriterande extrajobb att kombinera med studierna? Då har du hittat rätt! Academic Work söker för Swedbank räkning sex studenter för påfyllning i ett befintligt team av supportmedarbetare till Affärssupport på Frösön. Har du god datorvana, ett sinne för service och är en bra problemlösare? Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Swedbanks räkning sex medarbetare på till affärssupport på Frösön. Som supportmedarbetare på affärssupport hanterar du inkommande samtal från bankens handläggare och rådgivare. Du kommer tillhöra ett härligt team på tio personer och sitta i fina lokaler på Frösö strand.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swedbanks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Detta innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som supportmedarbetare på Swedbanks affärssupport arbetar du i en stödjande funktion för bankens handläggare och rådgivare via telefon. Du kommer arbeta med att besvara inkommande samtal och hjälpa Swedbanks personal runt om i landet med problemlösning och guidning kring systemrelaterade frågor och bankens produkter.

Du kommer till exempel att:
  • Vägleda och hjälpa Swedbanks personal via telefon.
  • Ge support i frågor gällande exempelvis kort-&betalningsprodukter, digitala tjänster samt sparaprodukter.
Du kommer inledningsvis få en introduktion för att lära dig Swedbanks produkter, sedan få de stöd och coachning som krävs för att snabbt komma in i arbetet.

Tjänsten passar dig som vill utvecklas inom bank, kundbemötande och bygga på din erfarenhet inför framtiden med ett meriterande extrajobb. Andra studenter har gjort det, ta vara på chansen.

Vi söker dig som
  • Studerar på eftergymnasial nivå med minst tre terminer kvar av din utbildning.
  • Har god datorvana samt erfarenhet av Office-paketet.
  • Talar svenska och engelska obehindrat för att kunna kommunicera med Swedbanks personal och handläggare.
Det är meriterande om du har erfarenhet från bank, rådgivning, annan finansiell marknad eller kundtjänst. Vänligen specificerad detta noggrant i ditt CV.

Vi ser att du som söker har en utvecklad känsla för service och gillar att ta ansvar. Som person har du lätt för att lära för att bli självgående i ditt arbete. Du har även en god kommunikativ förmåga för att på ett pedagogiskt sätt kunna hjälpa kunder. Vidare ser vi att du är lösningsfokuserad och gör det yttersta i det uppgifter du tar dig an.

* Vi förväntar oss att du som skickar in din ansökan kommer kunna arbeta större delen av sommaren och under julledigheten, då extra stort behov kommer finnas hos vår kund.

Övrig information
  • Start: Omgående enligt överenskommelse.
  • Omfattning: Deltid.
  • Arbetstider: Varierande kontorstid med möjlighet att boka in pass själv.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Östersund
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Swedbank är ett företag som grundades med syftet att bidra till ökat välstånd och en tryggare tillvaro genom finansiell planering. Swedbank har sina rötter i den svenska sparbanksrörelsen vars historia sträcker sig tillbaka till 1820. Idag är Swedbank en av de ledande bankerna, med kundvärde och långsiktighet som en kärna i deras strategi arbetar organisationen målvetet mot att uppnå deras vision om att möjliggöra för människor, företag och samhällen att växa. Swedbank är organisationen där arbetet sker ärligt och pålitligt för att nå utveckling och tjäna kunder på bästa möjliga sätt.