Omväxlande sjuksköterskejobb på Hjärtenheten Inkl. personlig utveckling

Om jobbet

Hjärtenheten är en kardiologisk vårdavdelning med akut och planerad verksamhet med inriktning på hjärtsjukdomar. Det är en omtyckt arbetsplats av både personal och patienter och vi har 23 vårdplatser varav sex stycken är hjärtintensivvårdsplatser. Även forskning är kopplad till enheten, till exempel läkemedelsforskning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är sjuksköterska. Du ser det som en självklarhet att arbeta i team och att bidra till hela hjärtenheten. Erfarenhet av hjärtsjukvård är meriterande.

Urval och tillsättning sker löpande under annonseringstiden. Vi ser därför att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt. Möjlighet att endast jobba natt, deltid, alternativt kombination dag, kväll- och nattjänstgöring är möjligt. Individuella önskemål om att jobba hel/deltid beaktas och diskuteras vid anställning. Arbetstiden är schemalagd. Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. www.ostersund.se Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Cecilia Fors Lyrén, 063-153468

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 jan

Om arbetsplatsen

Söker du ett utvecklande jobb där du får möjlighet att använda hela bredden av din kompetens? Välkommen till oss på hjärtenheten i Östersund! Här ingår du i en stimulerande gemenskap och blir en viktig del inom hjärtenheten. Här finns en slutenvårdsavdelning, läkarmottagning, ett kranskärlslabb (PCI-lab) samt flera sjuksköterskebaserade mottagningar som AK, pacemaker, hjärtinfarkt och hjärtsvikt. Vi jobbar i team och uppmuntrar kompetensutveckling och erbjuder exempelvis möjlighet till kardiologiutbildning för sjuksköterskor, 15 högskolepoäng. * Hos oss uppmuntras du alltid till utveckling!