Omväxlande distriktsläkarjobb inkl. utveckling

Om jobbet

Som distriktsläkare på Brunflo hälsocentral möter du flera intressanta och utvecklande delar. Här finns de kunskaper som krävs inom varje enskild profession i ett multiteam, och resurser för att bedriva en god och kvalitetssäkrad vård.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är erfaren specialist i allmänmedicin gärna med erfarenhet från undervisning och forskning.

Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss! Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Läs mer på: Region Jämtland Härjedalens hemsida regionjh.se/jobb Här finns vi! Se arbetsplatsen på kartan.
Jobbfakta
Ort
Östersund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Kontakt

Ring Maria Larm, 070-265 16 22

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 nov

Om arbetsplatsen

Söker du ett spännande och utmanande arbete? Ta chansen att vara med och utveckla vår hälsocentral. Välkommen till oss i Brunflo! Här arbetar vi med lättakut och i team med bland annat fysioterapeuter och psykologer. Vi har även projekt tillsammans med hälsopedagog. Vi tar din utveckling på allvar och erbjuder skräddarsydd individuell vidareutbildning! Hos oss möter du patienter i alla åldrar - från BVC till äldrevård - vilket ger dig en spännande bredd i jobbet. Hos oss möter du ett spektra av sjukdomar - ingen dag är den andra lik.