Område Psykiatri söker leg. psykolog till äldrepsykiatriska öppenvården

Om jobbet

Som psykolog har du ett övergripande ansvar för bedömning, utredning och behandling av patienter. Arbetsuppgifterna på Äldre är främst knutna till utredning och diagnostik. Kliniken har ett PTP-program och samarbetar med Mittuniversitetets psykologprogram, vilket innebär att psykologkandidater och PTP -psykologer är en del av verksamheten, och Du förväntas vara behjälplig med konsultation och handledning av psykologkandidater och PTP-psykologer. Vi ser också gärna att du har kompetens för och intresse av att tillsammans med enhetschef och medicinskt ansvarig driva kvalitets- och förbättringsarbete på enheten. Vi kan erbjuda dig möjligheter till handledning samt utbildning/vidareutveckling i de arbetsuppgifter som ingår i befattningen.

Kvalifikationer
Leg psykolog med erfarenhet av psykiatrisk verksamhet. Specialistkompetens eller pågående specialistutbildning inom neuropsykologi. Gedigen erfarenhet av utredning är meriterande. Vi värdesätter förmåga att engagera andra och förmåga till helhetssyn. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet, engagemang, samarbetsförmåga samt flexibilitet och ser gärna en mångfald i arbetslaget

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Ulrika Schröder, 063-153088

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om arbetsplatsen

I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en organisation som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Område psykiatri rymmer både öppen- och slutenvård och är uppdelad i subspecialiserade bedömnings- och behandlingsenheter. Förutom äldrepsykiatriska öppenvården finns enheten för affektiva sjukdomar, enheten för trauma- och ångest, enheten för neuropsykiatri, psykos, beroendeenheten och akutenheten. Sammanlagt finns ca 280 medarbetare inom området. Tjänsten är placerad inom Äldrepsykiatriska öppenvårdsenheten. Inom äldrepsykiatrin riktar vi idag vårt arbete till bedömning och utredning av patienter med frågeställning angående begynnande demenssjukdom och närliggande differentialdiagnoser samt till neuropsykologiska utredningar inför körkortsinnehav. I psykologiskt behandlingsarbete till äldrepsykiatrins patientgrupp erbjuds idag individuell kris- och depressionsbehandling. Vi värdesätter teamarbete och arbetar för att samarbeta mellan professionerna i så stor utsträckning som möjligt. Det är ett öppet och kreativt klimat där egna idéer och initiativ välkomnas. På enheten arbetar leg. psykologer, socionom, arbetsterapeut, sjuksköterskor, läkare och sekreterare. Vi söker nu en leg. Psykolog, och sett till äldrepsykiatrins arbete ser vi gärna sökande av leg. Psykolog med specialistkompetens i neuropsykologi.