Medicinsk sekreterare till Reumatologenheten!

Om jobbet

Arbetet som medicinsk sekreterare hos oss innebär att du bl a kommer att arbeta med journalskrivning, posthantering, tidsbokning, telefonservice och att föra protokoll vid möten. I vårt arbete ingår även remisshantering och i viss mån receptionsarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad medicinsk-/ läkarsekreterare. Erfarenhet av yrket samt av Cosmic och DRG är meriterande. För att trivas i det här jobbet bör du tycka om att ge service samt "att vara ansiktet utåt". Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt bra samarbetsförmåga. Du kan organisera ditt arbete på ett effektivt sätt, har en positiv grundinställning, är flexibel, ansvarstagande och har förmåga till helhetssyn. Även intresse av ovanstående arbetsuppgifter är meriterande.

Vi erbjuder 75 procents anställning som medicinsk sekreterare på reumatologenheten. Vid önskemål om heltid ses möjligheten över för detta på resterande enheter inom Område Hjärt-Kärl, Neuro, Rehab och Reuma. Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. www.ostersund.se Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Fredrik Andersson, 063-154888

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om arbetsplatsen

Reumatologenheten består av en omfattande poliklinisk verksamhet. Arbetet vid enheten sker i stor utsträckning i team som omfattar läkare, arbetsterapeut, sjukgymnast, kurator och sjuksköterska. Inom enheten arbetar även medicinska sekreterare och biomedicinska analytiker vid eget laboratorium.