LRF Konsult söker Jurist till Östersund

Om jobbet

Vill du arbeta för en av Sveriges bästa arbetsgivare där det bara är din egen drivkraft som sätter begränsningarna? Vill du arbeta i ett företag med stark värdegrund och i en yrkesroll som hela tiden erbjuder nya utmaningar?

På vårt kontor i Östersund arbetar 26 personer varav 3 personer på den juridiska avdelningen. Vi har en ökad efterfrågan på våra tjänster och behöver förstärka vårt team med ytterligare en driven och affärsmässig jurist.

Kornboden söker nu för LRF Konsults räkning en Jurist inom familjerätt.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med juridisk rådgivning till våra befintliga kunder men också ansvara för att skapa ett engagemang gentemot marknaden för att attrahera nya kunder. I huvudsak arbetar juristerna på vårt kontor i Östersund med affärsjuridik, fastighetsrätt, generationsskifte och ekonomisk familjerätt.

Tjänsten har betoning på det familjerättsliga områdena men uppdrag inom övriga områden förekommer. Som anställd hos oss har du alltid möjlighet att själv påverka inriktningen på dina uppdrag. Vidare är det viktigt att du skapar interna och externa nätverk och håller dig uppdaterad kring nyheter och branschaktuella händelser.

LRF Konsult tillhandahåller tjänster inom ett flertal olika kompetensområden och i rollen som jurist är det centralt att samverka med ekonomer, affärsrådgivare och fastighetsmäklare för att tillgodose kundens behov av rådgivning. Kontoret i Östersund tillhör region Norr och det är naturligt ha ett nära samarbete med de andra juristerna i regionen.

Din profil

Vi söker dig med juristexamen samt några års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete inom familjerätt. Erfarenhet av arbete som konsult eller egenföretagare är meriterande. Som person är du social, har integritet och ett gott omdöme. Du ingår i ett större team men du trivs med att jobba självständigt. För att lyckas i rollen tror vi att du trivs med att arbeta i ett högt tempo, att du är affärsmässig och resultatorienterad.

Anställningsform:
Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:
Heltid/Dagtid

Din ansökan

Stämmer detta in på dig?

Ansök redan idag via www.kornboden.se, dock senast den 30 oktober 2016. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Frågor om tjänsten besvaras i första hand av Malin Vedman på Kornboden, se kontaktuppgifter nedan.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson, Unionen, Pär Wiklund, 063 - 15 71 21
Facklig kontaktperson, SACO, Maria Bellskog, 060 - 67 88 03

Om LRF Konsult

LRF Konsult utvecklar och säljer tjänster och rådgivning inom ekonomi, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som förenklar för ägarledda företag. Vi är ett specialistföretag med bred och djup kompetens. Med en stark lokal förankring utvecklar och säljer vi rådgivning inom ekonom & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling till ägarledda företag. Vi stärker och utvecklar företag och deras ägare och med cirka 1400 medarbetare på drygt 130 orter finns vi alltid nära kunden. Hos oss möter kunder och samarbetspartners hög kompetens, ett starkt engagemang, stolta och professionella medarbetare som arbetar med kunder inom segmenten skog, lantbruk och företag. Läs mer på www.lrfkonsult.se.

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

Sökord: juridik, jurist, familjerätt, LRF Konsult, arbetsrätt, fastighetsrätt, ekonomisk familjerätt
Jobbfakta
Ort
Östersund
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Juridik
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget