Kvalitets och Miljöansvarig till Wipro i Bispgården

Om jobbet

Kvalitets och Miljöansvarig till Wipro i Bispgården

Wipro Infrastructure Engineering AB söker nu en Kvalitets och Miljö ansvarig till sin produktionsanläggning i Bispgården. Anläggningen är en av tre produktionsanläggningar i Sverige och har ca 35 anställda som arbetar med högspecialiserad tillverkning av hydraulcylindrar. I rollen har du det övergripande ansvaret för Kvalitets och Miljö frågor, du rapporterar direkt till Platschefen. Wipro Bispgården är ISO 9001. 14001 och 3834 certifierade.

Arbetsuppgifter:

Som Kvalitets och Miljöansvarig utvecklar du löpande företagets kvalitets, miljö och säkerhetsarbete, du driver arbetet och fastlägger handlingsplaner som du förankrar i organisationen. Du arbetar strukturerat med uppföljning för att säkerställa att processer och rutiner efterlevs. Genom att arbeta nära verksamheten och medarbetarna bygger du ett förtroende för ditt arbete på företaget. I ditt arbete ingår bl. a:
  • driva enhetens arbete mot uppsatta kvalitetsmål (KPI)
  • säkerställa kvalitets- och miljöledningssystemets upprätthålls och underhålls.
  • vara företagets representant för kvalitet och miljö gentemot kunder, leverantörer, myndigheter och certifieringsorgan (DNV).
  • stödja, informera och utbilda personal i kvalitets- och miljöfrågor.
Kompetens:

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller motsvarande. Du har troligen jobbat några år med kvalitets och miljöfrågor. Det är meriterande om du har erfarenhet av verkstadsindustri. Som person är du en drivande, strukturerad och beslutsför lagspelare som gillar att jobba med människor. Du tycker om ordning och reda och du förstår vikten av kundfokus i verksamheten.

Vårt koncernspråk är engelska och du behöver därför behärska såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Rekryteringen sker i samarbete med Kornboden Kompetens AB. För ytterligare information: Kontakta Rekryteringskonsult Jens Olsson 060-789 05 01.

Ansök senast 2016-10-30 på www.kornboden.se Vi ser fram emot din ansökan, urvalet sker löpande.

Wipro Infrastructure Engineering är en av världens största tillverkare av hydrauliska cylindrar till materialhanterings- och entreprenadmaskinsapplikationer. Företaget har produktionsanläggningar i Sverige, Finland, Rumänien, Kina, Brasilien, Indien och USA samt teknikcenter i Skellefteå och Bangalore. Företaget levererar precisionstillverkade cylindrar, komponenter och lösningar för hydraulsystem samt komponenter för fordonshydraulik för mobila applikationer till OEMer över hela världen. För mer information om företaget, se www.wiproinfra.com

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Civilingenjör
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 nov

Om företaget