Installatör sökes för uppdrag hos Eltel - start omgående!

Eltel · Teknik & Ingenjör · 16 dec

Om jobbet

Nu söker vi dig som gillar tekniskt arbete och har en händig ådra! Här finns möjligheten för dig att utbildas i installatörsrollen på plats hos Eltel - du behöver ingen tidigare utbildning. Läs vidare och sök tjänsten redan idag då den tillsätts omgående!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår kunds räkning installatörer. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet.

Du kommer att göra lättare installationsarbete vilket inte kräver tidigare utbildning. I denna rekrytering värdesätter vi istället din serviceinriktade sida!

Initialt är uppdraget på heltid mellan 12 december - 12 januari, det finns sedan goda möjligheter till förlängning.

Arbetsuppgifter

Under hösten har Eltel dragit fiber till hus i arbetsområdet. Ditt uppdrag blir nu att färdigställa installationen genom bland annat följande arbetsmoment:
  • Kontrollera att kontakten i huset är etablerad mot centralen
  • Borra hål i väggen och montera mediakonverten
  • Dra och strömsätt kabeln mellan kopplingen och mediakonverten
  • Märk mediakonverten med en adress
Slutligen verifierar du att installationen är korrekt fungerande vis SMS till Telia.

Du kommer att få utbildning hos Eltel i arbetsmomenten, därefter arbetar du självständigt med utförandet.

Vi söker dig som

Kan arbeta 12 december till 12 januari samt har körkort B och tillgång till bil. Du kör bil till de olika uppdragen och får sedan ersättning för de mil du kört tillsammans med lönen.

Du har ett tekniskt intresse och fallenhet. Det är meriterande om du har haft liknande tjänst sedan tidigare alternativt relevant utbildning, men det är inte ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Tillsammans med kunden har vi valt ut egenskaper som är viktiga för uppdraget:

Du är en framåt, driven person som gillar arbetet med kundkontakt. Du har ett bra bemötande och är effektiv i ditt sätt att arbeta.

START: 12 december
OMFATTNING: Heltid
STAD: Bräcke-Gällö-Kälarne
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Moa Markgren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Eltel Networks är norra Europas ledande Infranetföretag specialiserat på att planera, bygga och underhålla samhällets livsviktiga el- och telenät. I Sverige har de cirka 1 900 anställda fördelade över hela landet. Du kan läsa mer om Eltel på http://www.eltelnetworks.com/sv/svenska
Jobbfakta
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.