Inspirerande sjuksköterskejobb på barnavdelningen

Om jobbet

Avdelning 108 är en slutenvårdsavdelning med 12 vårdplatser. Nästan all vår verksamhet består av akuta inläggningar, men även planerade operationer och utredningar förekommer. Hos oss roterar vi mellan dag- kvälls- och nattarbete.

Kvalifikationer
I första hand söker vi dig som är, eller har påbörjat vidareutbildningen till, specialistsjuksköterska med inriktning mot hälso-och sjukvård för barn och ungdomar. Men även du som är legitimerad sjuksköterska och är intresserad av att arbeta på en barn- och ungdomsmedicinsk klinik är välkommen med din ansökan. Skulle du vilja söka vidareutbildning inom vår specialitet, finns möjlighet att få ekonomisk ersättning under studietiden. Som person är du initiativtagande, flexibel och noggrann. Du har en god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt när så krävs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av vård av sjuka barn.

Grundplacering är vid barnavdelning 108, men tjänstgöring vid övriga enheter inom barn- och ungdomsmedicin, dvs. neonatalavdelning och barnmottagning, kan ingå. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Läs mer: http://www.regionjh.se
Jobbfakta
Ort
Östersund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Sjuksköterska
Kontakt

Mejla eller ring Ingela Svedlund, 063-15 36 59

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om arbetsplatsen

Har du teamkänsla och lockas av utveckling på jobbet? Då blir du en viktig kugge i vårt gäng! Vi jobbar med barn och ungdomar upp till 18 år inom främst barnmedicin, kirurgi och ortopedi, men även inom områden som öron, ögon och BUP. Till avdelningen hör även barndagvård och lekterapi. Här arbetar du tillsammans med kollegor från många olika yrken, med både spets och bredd i sin kompetens. Tillsammans inspirerar vi och lyfter varandra! Vi har ett brett engagemang för att utveckla barnsjukvården. I år arrangerade vi den nationella Barnveckan för Sveriges barnsjuksköterskor och barnläkare med över 900 deltagare. Här är det nära till fjällen, en timme till Åre! Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter, allt från teprovning till toppturer.