Inspirerande sjuksköterskejobb inom IVA, operation och anestesi

Om jobbet

Hos oss på IVA och Centraloperation har vi både planerad och akut kirurgi, dagpatienter och inneliggande. Vi ger service till samtliga opererande verksamheter på Östersunds sjukhus. Anestesisjuksköterskorna roterar mellan bland annat operation, uppvakningsenhet, specialisttandvård, ögon, öron och röntgen. På IVA erbjuder vi en stor variation av arbetsuppgifter inom intensiv- och uppvakningsvård. Vi driver en allmän intensivvårdsavdelning och vårdar därmed patienter i alla åldrar, även barn. Vi deltar även på akutmottagningen vid traumalarm.

Kvalifikationer
I första hand söker vi dig som är, eller har påbörjat vidareutbildningen till, specialistsjuksköterska med inriktning mot anestesi-, operations- eller intensivvård, gärna med några års yrkeserfarenhet. Men även du som är legitimerad sjuksköterska och är intresserad av att arbeta på en intensivvårds- eller operationsavdelning är välkommen med din ansökan. Skulle du vilja söka vidareutbildning inom våra specialiteter, finns möjlighet att få ekonomisk ersättning under studietiden. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du veta mer om jobben är du varmt välkommen att höra av dig till oss! Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Jobbfakta
Ort
Östersund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Sjuksköterska
Kontakt

Mejla eller ring Carina Bouvin, 063-15 31 73

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om arbetsplatsen

Vi söker dig med driv, nyfikenhet och som gillar att arbeta i team! Nu söker vi sjuksköterskor inom anestesi-, operations- och intensivvård. Vi erbjuder jättetrevliga arbetsplatser där du får jobba tillsammans med en skön blandning av nya och erfarna kollegor, med både spets och bredd i sin kompetens. Tillsammans inspirerar och lyfter vi varandra! Vi värnar om våra medarbetares kompetens och erbjuder en individuell och trygg introduktion. Hos oss uppmuntras du alltid till utveckling!