Inspirerande distriktssköterskejobb inkl utveckling

Om jobbet

Hos oss jobbar du tillsammans med ett rehabiliteringsteam där bland annat sjukgymnast, psykolog, psykiatrisköterskor och socionomer ingår. I samma hus finns både folktandvård och kommunens hemtjänst. Du får ett väldigt brett och spännande arbetsfält med mottagningsarbete, rådgivning och akutmottagning.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård samt förskrivningsrätt. Erfarenhet från arbete vid hälsocentral är meriterande.
Jobbfakta
Ort
Östersund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Sjuksköterska
Kontakt

Ring Maria Larm, 070-265 16 22

Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 okt

Om arbetsplatsen

Vi söker dig med driv, nyfikenhet och som gillar förändring! Har du teamkänsla och lockas av utveckling på jobbet? Då är du den vi söker! Hos oss har du möjlighet att få skräddarsydd vidareutbildning. Din utveckling är viktig för oss! Vi har nyligen startat upp en lättakut och satsar på distansoberoende teknik vilket innebär nya möjligheter för dig på jobbet. Vi på Brunflo hälsocentral är ett glatt arbetslag med en stor portion nytänk. Tillsammans inspirerar och lyfter vi varandra! Hos oss uppmuntras du alltid till utveckling, och får möjlighet att utbildas på plats av vår ortopedspecialist!