Industriarbetare

Om jobbet

Kornboden söker följande kompetenser för kommande uppdrag i Ragunda.

Kvalifikationer:

Montör:
Du ska ha erfarenhet av montering inom någon eller några av områdena hydraulik, mekanik, pneumatik och elektronik. Meriterande är om Du har erfarenhet som mekaniker eller montör inom lastbil, lastbilssläp eller truck.

Kantpressare:
Du ska ha god erfarenhet som operatör av kantpress. Du ska kunna läsa ritningar och behärska programmering av de CNC styrda maskinerna. Du ska gilla att arbeta med metall som materiell och hanterar Dina arbetsuppgifter med precision. Du är pålitlig, engagerad, noggrann i ditt arbete och har känsla för kvalité.

Laserskärare:
Du ska ha god erfarenhet som operatör av laserskärare. Du ska kunna läsa ritningar och behärska programmering av de CNC styrda maskinerna. Du ska gilla att arbeta med metall som materiell och hanterar Dina arbetsuppgifter med precision.

Pulverlackerare:
Vi söker i första hand Dig som har erfarenhet av pulverlackering och i andra hand övrig lackeringserfarenhet.

Robotsvetsare:
Du ska ha god erfarenhet som operatör av robotsvets. Du ska vara licensierad detaljsvetsare inom MIG/MAG och gärna flerårig erfarenhet inom det. Du ska kunna läsa ritningar och behärska programmering av de CNC styrda maskinerna.

Detaljsvetsare:
Du ska vara licensierad detaljsvetsare inom MIG/MAG och gärna flerårig erfarenhet inom det.

Gemensamt för alla profiler:
Du ska ha god erfarenhet från tillverkande verkstadsindustri. Du ska kunna läsa ritningar. Meriterande är om du har truckkort. Du är pålitlig, engagerad, noggrann i ditt arbete och har känsla för kvalité. Du ska ha god social förmåga, ska kunna arbeta i grupp men även självständigt. Stor vikt kommer att läggas på Dina personliga egenskaper.

Anställningsform:
Visstid

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid, Skiftgång
Lön enl Kollektivavtal Bemanningsföretagen/IF Metall

Övrig information:
Urval sker löpande så ansök redan idag!

Kornboden arbetar med tjänsterna; bemanning, rekrytering, och interim management. Vi har hjälpt stora och små företag, i storstad och i glesbygd sedan 1996. Våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor. Vi har mer än 15 års erfarenhet av - Rätt person, på rätt plats med rätt kompetens!

Sökord: svetsare, MIG, MAG, robotsvets, CNC, kantpress, laserskärare, plåt, montering, montör
Jobbfakta
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget