Flexibelt extrajobb för studenter!

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna? Då kanske detta är något för dig!
Nu söker StudentConsulting tio administratörer till en av våra samarbetspartners. Tjänsten handlar om att administrera, verifiera och handlägga dokument som sedan skickas vidare till rätt företag och person.
Tjänsten är på deltid och möjligheten till ett flexibelt schema finns, vilket gör detta till det perfekta extrajobbet för dig som är student.
Arbetstider är förlagda till ordinarie kontorstider, 8-17
Du kommer arbeta som uthyrd konsult via StudentConsulting. Arbetsplatsen är placerad i Östersund.
Möjlighet för heltidsjobb över sommaren är god.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har god datorvana, är noggrann och trivs att jobba med datorn som huvudsakligt arbetsredskap. Vidare tror vi att du gillar att jobba i ett öppet kontorslandskap och att du alltid strävar efter att göra ditt absolut bästa på jobbet. Skicka in din ansökan omgående då vi tillsätter tjänsterna så fort vi hittat de rätta personerna för uppdraget. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emma Billebo, emma.billebo@studentconsulting.se
Jobbfakta
Ort
Östersund
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!