Fiskrensare på 60% till Wangenstens fiskodling

Om jobbet

Kornboden söker fiskresnare på 60% till Wangenstens fiskodling i Hoverberg med start 9/1

Beskrivning
Som fiskrensare arbetar du tillsammans med dina kollegormed den fisk som kommer direkt från fiskodlingen och förbereder den rensade fisken för transport till Wangenstens kunder. Arbetet innebär ett högt tempo med stående arbete.Fisken rensas med kniv och rengörs sedan innan packning. Rengöring och städning av arbetsyta och lokal sker dagligen inann avslutad arbetsdag. På Wangensten präglas arbetet och arbetsplatsen av hygieniskt tänk och det ställs höga krav på att de hygieniska riktlinjerna för arbetet följs. Utbildning inom hygien kommer ske i samband med uppstart av tjänsten.

Kvalifikationer
Som person ser vi gärna att du är:
Lättlärd
Noggrann
Lätt för att följa processer och rutiner
Effektiv och gillar att arbeta i högt tempo
Van att arbeta med fysiskt och tyngre arbete

Vi ser att du som söker tjänsten har avslutad utbildning från gymnasiet.

Anställningsform
Visstid

Sysselsättningsgrad
Deltid, 60 %
Måndag-Onsdag

Arbetstid och lön
Dagtid, fast lön
Lön enligt avtal

Om Wangensten
Wangensten AS är ett familjeföretag som i dag drivs av 4:e generationen rakfiskproducenter. Jørn Wangensten har de senaste tio åren drivit företaget som han äger tillsammans med föräldrarna Olav och Berit. Wangenstens producerar årligen cirka 180 ton rakfisk för den norska marknaden och det gör Wangensten till den största rakfisktillverkaren i Norge. Förutom rakfisk producerar Wangenstens även raköl och ost som passar till rakfiskmåltiden.

Övrig information
Urval sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Kornboden arbetar med tjänsterna; bemanning, rekrytering, och interim management. Vi har hjälpt stora och små företag, i storstad och i glesbygd sedan 1996. Våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor. Vi har mer än 15 års erfarenhet av - Rätt person, på rätt plats med rätt kompetens!

Sökord: fisk, rakfisk, fiskodling, fiskrensning, produktion, svenstavik, hoverberg
Jobbfakta
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget