Extrajobb som administratör över jul och framåt

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna? Då skall du fortsätta läsa!
Vi söker dig som är student på minst 50% och vill jobba heltid över julen (22 December tom 3 januari). Efter detta finns möjlighet att stanna kvar och jobba extra.
Tjänsten handlar om att administrera, verifiera och handlägga dokument som sedan skickas vidare till rätt företag och person.
Tjänsten är efter jul på deltid och möjligheten till ett flexibelt schema finns, vilket gör detta till det perfekta extrajobbet för dig som är student.
Arbetstider är förlagda till ordinarie kontorstider, 8-17
Du kommer arbeta som uthyrd konsult via StudentConsulting. Arbetsplatsen är placerad i Östersund.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är noggrann, effektiv, och strukturerad. Vidare tror vi att du gillar att jobba i ett öppet kontorslandskap och att du alltid strävar efter att göra ditt absolut bästa på jobbet. Skicka in din ansökan omgående då vi tillsätter tjänsten så fort vi hittat den rätta personen för uppdraget. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emma Billebo, emma.billebo@studentconsulting.se
Jobbfakta
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!