Enhetschef till Kvinnosjukvården Östersunds sjukhus

Om jobbet

Som enhetschef är du direkt underställd områdeschef och ingår i område kvinnas ledningsgrupp. Verksamheten bedrivs i samledarskap I arbetsuppgifterna ingår personalansvar och verksamhetsansvar i samledarskap med planering och uppföljning. Du arbetar i nära samarbete med övriga enhetschefer, verksamhetsutvecklare och läkare med medicinskt ledningsansvar för verksamheten i områdesledningen. Till stöd finns även funktionsansvariga med ansvar för olika arbetsområden. I arbetet ingår även kontakter med övriga verksamheter i Region Jämtland Härjedalen såväl som externa samarbetspartners. I verksamheten pågår ständigt förbättringsarbeten. Som enhetschef ingår du i dessa och driver, tillsammans med chefskollegor, utveckling av patientsäkerhetsfrågor och nya arbetssätt med fokus på kvalitet, produktion, tillgänglighet och patientnöjdhet. Du förhåller dig till både regionövergripande mål och enhetens egna mål.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning som arbetsgivaren finner relevant för området. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av hälso- och sjukvård, helst inom kvinnosjukvård. Vi värdesätter även erfarenhet av chefs- och ledarskap liksom erfarenhet av systematiskt förbättringsarbete. Du tycker om att arbeta resultatinriktat och har förmåga att fatta beslut i samråd med chefskollegor. Du skapar förutsättningar för ett gott samarbete såväl inom den egna verksamheten som med övriga intressenter. Du har förmåga att engagera, delegera och skapa ett positivt arbetsklimat genom samverkan, delaktighet och kommunikation. I ledningsgruppen förväntas du se till helheten och är engagerad i områdets strategiska frågor. Du har kreativa idéer och vågar tänka i nya banor. Du bör även ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Jämtland Härjedalen erbjuder chefsutvecklingsprogram utifrån dina behov och förutsättningar.

Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. www.ostersund.se Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av bemannings- och rekryteringstjänster.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Irene Hoglert, 063-15 31 20

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om arbetsplatsen

Region Jämtland Härjedalen har en växande verksamhet vid Kvinnosjukvården och vi behöver därför utöka vårt chefsteam. Vill du vara med och driva den fortsatta utvecklingen av framtidens kvinnosjukvård? Hos oss har vi ett positivt förändringsklimat, ambitioner och resurser för att verkligen kunna göra skillnad! Inom Kvinnosjukvården vid Östersunds sjukhus bedrivs verksamhet dygnet runt med förlossning, BB, och gynekologi. Mottagningar inom specialistmödravård, gynekologi och Kvinnohälsa. Verksamheten har 1 500 förlossningar per år samt 17 000 mottagningsbesök varav 10 000 är läkarbesök. På gynekologisk vårdavdelning finns 9 vårdplatser för inneliggande patienter, 4 polikliniska platser och på BB-avdelning finns 13 vårdplatser. I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd spännande aktiviteter.