Elektriker inom service och entreprenad - Åre

Bravida · Bygg & Hantverk · 30 apr

Om jobbet

Vill du arbeta med teknisk problemlösning och dagliga möten med våra trevliga kunder? Som elektriker kommer du ha mycket kundkontakt och arbeta med att lösa kundernas behov. Vi behöver just nu förstärkning till vår El verksamhet i Åre!

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten som elektriker innefattar att du självständigt ska planera, samordna och utföra service- och entreprenaduppdrag åt Bravidas kunder. I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för uppdragets tekniska utförande och inom ramen för dina arbetsuppgifter rapportera avvikelser eller bristfälligheter i material eller arbeten. Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik. Eftersom arbetsplatserna är i Åre med omnejd förutsätter vi att du har körkort.

Vi erbjuder dig
Tjänsten som elektriker är ett fritt och ansvarsfullt arbete. Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Hos oss får du möjlighet att bli ännu bättre på det du är bra på, du får arbeta tillsammans med duktiga elektriker och samtidigt ha kul på jobbet. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner såsom friskvårdsbidrag, förmånliga försäkringar, tillgång till fjällstuga etc.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad elektriker och har flerårig erfarenhet från yrket, fördelaktigt inom både service och entreprenad. Du är van vid att arbeta självständigt och har en bred kompetens. Det är meriterande om du har erfarenhet av svagström eller styr- och regler. B-körkort är ett krav.

Som person vill vi att du är driven, har framåtanda och har ett stort tekniskt intresse. Du trivs med att arbeta på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunder som med medarbetare, vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga. Likaså värdesätter vi din förmåga att arbeta på ett strukturerat sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansök
Tycker du att den här bilden stämmer på dig och du vill anta en intressant utmaning och vara med och utveckla Bravida, välkommen med din ansökan till oss senast den 30:e april. Intervjuer hålls löpande under hela ansökningstiden. För att söka denna tjänst klickar du på knappen Ansök nedan, där du registrerar ditt CV och personliga brev. Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och vi är därmed en av de bäst placerade entreprenörerna i byggbranschen, detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka häreller läs mer om oss och följ oss på Facebook genom att klicka här.
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med cirka 9 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs och ventilation och erbjuder allt från design och projektering till installation, drift och underhåll. Bravida finns representerade på drygt 140 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se
Jobbfakta
Ort
Åre
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 apr

Om företaget


Hitta hit

Visa var