Ekonomistudent till Swedbanks Affärssupport Spara & Försäkra!

Om jobbet

Är du en positiv och relationsbyggande ekonomistudent med inriktning mot finans, marknad eller revison? Då har vi ett meriterande extrajobb för dig. Vi söker nu dig som vill arbeta i Swedbanks Affärssupport Spara & Försäkra på Frösön! Vi söker dig som vill arbeta i en serviceinriktad och kundfokuserad miljö, där arbetet består av att stödja Swedbanks och Sparbankernas rådgivare via telefon. Vi ser att du som söker är serviceinriktad och alltid strävar efter en hög kvalitet i det arbete du utför! Läs gärna mer och skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Swedbanks räkning en ekonomistudent för arbete i deras affärssupport Spara & Försäkra. Hos Affärssupport Spara & Försäkra kommer du att få utvecklas-och jobba inom bl a fonder, placeringsrådgivning, olika pensionslösningar och olika investeringsförvar.
Du kommer arbeta i nya fina lokaler på Swedbanks kontor på Frösö Strand och tillhöra ett härligt och sammansvetsat team på ca 10 personer. I tjänsten kommer du till en början att få gå en utbildning på plats och vidare genom detta få de rätta förutsättningarna för att lyckas i tjänsten.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swedbanks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Swedbank. Intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare på Swedbanks Affärssupport Spara & Försäkra kommer du arbeta serviceinriktat med att besvara inkommande samtal via telefon.

Du kommer i ditt arbete:
 • Vara en support för kundbemötande personal och bankens samarbetspartners.
 • Stödja Swedbanks och Sparbankernas rådgivare i systemrelaterade frågor främst via telefon. Stöttningen sker såväl före, under som efter kundmötet med guidning och vägledning i bankens system.
 • Erbjuda support i bankens produkter och tjänster samt andra system och processer som är kritiska för kundmötet.
På affärssupporten får du chansen att fördjupa dina kunskaper och specialisera dig inom området och banken produkter för att spara och försäkra. Har du som framtida mål att jobba inom bank, finansiellmarknad och vill skaffa dig mer erfarenhet inom finansområdet? Då ser vi detta som den perfekta ingången för dig!

Vi söker dig som
 • Studerar till ekonom på eftergymnasialnivå med minst tre terminer kvar av dina studier.
 • Har utrymme för att arbeta extra ca 10 timmar i veckan.
 • Har god datorvana samt erfarenhet av Office-paketet.
 • Talar svenska och engelska obehindrat för att kunna kommunicera med Swedbanks personal och handläggare.
Det är meriterande om du har erfarenhet från bank, rådgivning, eller annan finansiell marknad. Vänligen specificerad detta noggrant i ditt CV.

Vi ser att du som söker har en utvecklad känsla för service och gillar att ta ansvar. Som person har du lätt för att lära för att bli självgående i ditt arbete. Du har även en god kommunikativ förmåga för att på ett pedagogiskt sätt kunna hjälpa kunder. Vidare ser vi att du är lösningsfokuserad och gör det yttersta i det uppgifter du tar på dig.

* Vi förväntar oss att du som skickar in din ansökan kommer kunna arbeta större delen av sommaren då extra stort behov kommer finnas hos vår kund.

Övrig information
 • Start: Omgående enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Deltid.
 • Arbetstider: Varierande kontorstid.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

Swedbank är ett företag som grundades med syftet att bidra till ökat välstånd och en tryggare tillvaro genom finansiell planering. Swedbank har sina rötter i den svenska sparbanksrörelsen vars historia sträcker sig tillbaka till 1820. Idag är Swedbank en av de ledande bankerna, med kundvärde och långsiktighet som en kärna i deras strategi arbetar organisationen målvetet mot att uppnå deras vision om att möjliggöra för människor, företag och samhällen att växa. Swedbank är organisationen där arbetet sker ärligt och pålitligt för att nå utveckling och tjäna kunder på bästa möjliga sätt.