Distriktssköterska/Sjuksköterska till HC Zätagränd

Om jobbet

På vår arbetsplats är stämningen positiv med god laganda. Att arbeta som distriktssköterska/sjuksköterska består till stor del av telefonrådgivning och bokning av patientbesök, mottagningsarbete och mottagning av akuta patienter. Det gör att arbetet är omväxlande och självständigt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, förskrivningsrätt samt erfarenhet från arbete vid hälsocentral eller legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från akutsjukvård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, där god samarbetsförmåga och förmåga till ett flexibelt arbetssätt är viktigt. Vi ser gärna att du har en positiv inställning till nya uppdrag och har ett förändringsinriktat arbetssätt.

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.
Jobbfakta
Ort
Östersund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Kontakt

Ring Sofie Spelés, 063-14 21 89

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 okt

Om arbetsplatsen

I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en organisation som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Hälsocentralen Zätagränd är bemannad med undersköterskor, distriktssköterskor, diabetessköterska, BVC-sköterskor, barnmorskor, distriktsläkare och medicinska sekreterare. Nivån av ansvarstagande är mycket hög och man är mån om god service och kvalitetssäkrade rutiner till befolkning och kolleger. Ett väl fungerande rehab team med egen koordinator samt sjukgymnast, psykolog, psykiatrisköterskor och socionomer finns knutna till enheten Antal listade är drygt 12 700 personer.