Distriktssköterska Bräcke hälsocentral

Om jobbet

Arbete som distriktssköterska på hälsocentral. Till arbetet hör förutom det egna mottagningsarbetet även telefonrådgivning. Du kommer arbeta tillsammans med ett glatt team bestående av distriktsläkare, distriktssköterska, undersköterskor samt läkarsekreterare.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Meriterande är om du har vidareutbildning inom allmän hälso- och sjukvård med förskrivningsrätt. Stor vikt läggs även vid personlig lämplighet, där ett positivt sinnelag och bra samarbetsförmåga är viktigt. Erfarenhet från arbete vid Hälsocentral är meriterande Vi söker just nu efter två distriktssköterskor. En av tjänsterna är ett vikariat på 100 % under perioden 170101-170731 och den andra tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% from 170101. Uppge i ansökan vilken av tjänsterna du är intresserad av.

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.
Jobbfakta
Ort
Bräcke
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Sjuksköterska
Kontakt

Ring Ulla-Britt Barchéus Olofsson, 070-378 47 17

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om arbetsplatsen

I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en organisation som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter.