Distriktsläkare Lit hälsocentral

Om jobbet

Till Lits hälsocentral söker vi nu en specialist i allmänmedicin. Vid hälsocentralen finns förutom läkare och distriktssköterska även lab, sjukgymnastik, psykosocial enhet, MVC och BVC. Utvecklingsarbete, såväl universitetsanknutna forskningsprojekt som vardagsnära förändringsarbete, främjas.

Kvalifikationer
Legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin. Östersunds sjukhus tillsammans med primärvården i Jämtlands läns landsting är upplåtna enheter där Umeå universitet bedriver läkarutbildning. Det är därför meriterande om sökande har undervisnings- och forskningsmeriter. Gärna erfarenhet från liknande verksamhet.

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Aditro, 070-219 06 81

Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om arbetsplatsen

Lits hälsocentral ligger i centrala Jämtland, vackert belägen vid Indalsälven två mil norr om Östersunds centrum. I Lit har man naturen inom räckhåll samt 20 minuter in till Östersunds stadskärna. Närheten till exempelvis skola och kommunikationer gör det lätt att kombinera arbete, familj och fritid. Lits hälsocentral är en stabil arbetsplats med god bemanning och i anslutning till hälsocentralen finns kommunens hemtjänst. Samarbetet med kommunen är gott. Hälsocentralen betjänar 3 700 listade personer. I region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Region Jämtland Härjedalen, regional utveckling arbetar med att samordna och effektivisera det regionala tillväxtarbetet. Uppgiften är att ta tillvara länets möjligheter och främja utveckling inom en rad viktiga områden som näringsliv, utbildning och kompetensutveckling, kultur, infrastruktur samt frågor som rör en hållbar och attraktiv livsmiljö.