CNC-operatör till Strömsunds Kvalitetslego AB

Om jobbet

Vill du ha ett varierande arbete med stort ansvar och möjligheten att påverka både arbetssätt och tillverkningsmetoder?
Vi söker nu medarbetare med CNC-utbildning för uppdrag hos Strömsunds Kvalitetslego AB.

Beskrivning:
På Strömsunds Kvalitetslego kommer du arbeta som CNC operatör, ev i 2-skift. Jobbet består ofta av korta serier och hög noggrannhet. I dina arbetsuppgifter ingår att programmera maskiner, ställa och producera detaljer samt avsyna dessa. Arbetet sker självständigt där du som operatör har ansvaret för hela produktionsprocessen med stöd av arbetskamrater och vår kvalitetsfunktion. Arbetsuppgifterna anpassas efter din erfarenhet och kunskap.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en verkstadsteknisk gymnasieutbildning eller en eftergymnasial utbildning inom ett liknande område alternativt arbetslivserfarenhet från detta område. Goda kunskaper av att läsa ritningar, mätning och programmera (ISO-programmering) är meriterande

Som person söker vi dig som är en öppen, initiativrik och ansvarstagande person som trivs med att arbeta i industrimiljö. Du är teknisk intresserad, serviceinriktad och klarar av att arbeta skiftarbete. Som person är du stresstålig och kan arbeta både självständigt och i team. Du är kvalitetsmedveten och har ett stort intresse för problemlösning och ständiga förbättringar.

Anställningsform:
Visstid

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Skiftgång/Fast lön

Övrig information:
Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Du är välkommen med din ansökan redan idag. Ansök via www.kornboden.se!

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

Sökord: CNC, CNC-operatör, ISO, ISO-programmering, Kvalitetslego, Strömsunds Kvalitetslego, CNC-operatör Strömsund, programmera maskiner, ställa, Strömsund
Jobbfakta
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget