BVC Sköterska /Distriktssköterska till Svenstaviks hälsocentral

Om jobbet

BVC vänder sig till familjer med barn i åldern 0-6, där vi erbjuder stöd och råd om barns hälsa och utveckling. BVC erbjuder, förutom individuella besök, olika grupper för föräldrar, barn och familjecentralsverksamhet. I uppdraget ingår hembesök, BVC-kontroller av barn 0-6 år, inklusive vaccinationer, mottagningsbesök och telefonrådgivning. Vi följer Barnhälsovårdens riktlinjer för Jämtlands län och riskhandboken Att arbeta som distriktssjuksköterska innebär att både arbeta med traditionellt förekommande arbetsuppgifter på en hälsocentral så som mottagningsarbete, telefonrådgivning, service vid läkarmottagningen samt även akutverksamhet.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till barnsjuksköterska alternativt distriktssköterska/sjuksköterska med intresse för barnhälsovård. Önskvärt med kompetens/erfarenhet av diabetespatienter. Du har ett genuint intresse för människor och har barnet i fokus. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kolleger bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge barn och föräldrar bästa möjliga omhändertagande. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat, har initiativförmåga och ansvarskänsla. Vi ser även att du har god samarbetsförmåga och en personlig lämplighet för att arbeta tillsammans med övriga kompetenser som ingår i Familjecentralens verksamhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För tjänsten krävs körkort. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.
Jobbfakta
Ort
Berg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Sjuksköterska
Kontakt

Mejla eller ring Anna-Karin Nilsson, 072-232 28 05

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 okt

Om arbetsplatsen

I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en organisation som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter.