Barnmorska till Kvinnosjukvården Östersunds sjukhus

Om jobbet

Arbetet som barnmorska innebär varierande arbetsuppgifter då arbetet fördelas i rotationstjänstgöring mellan förlossning /BB /gynekologiavdelning . Rotationstjänst innebär ca 50% förlossningsvård och 25% BB respektive gynekologivård. Tjänsten skrivs som dag likväl nattjänstgöring men du arbetar på rena dag alternativt nattschema

Kvalifikationer
Legitimerad barnmorska med intresse för gynekologi likväl som förlossningsvård. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som flexibilitet eftersom arbetet innebär byte av arbetsuppgifter mellan de olika enheterna. Viktigt är att du har god samarbetsförmåga och är professionell i din yrkesutövning.

Intervju kan komma ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. www.ostersund.se Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Carina Sjöqvist, 063-153422

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om arbetsplatsen

Region Jämtland Härjedalen har en växande verksamhet vid Kvinnosjukvården och vi behöver därför utöka vårt personalteam. Inom Kvinnosjukvården vid Östersunds sjukhus bedrivs verksamhet dygnet runt med förlossning, BB, och gynekologi. Mottagningar inom specialistmödravård, gynekologi och Kvinnohälsa. Verksamheten har 1 500 förlossningar per år samt 17 000 mottagningsbesök varav 10 000 är läkarbesök. På gynekologisk vårdavdelning finns 9 vårdplatser för inneliggande patienter, 4 polikliniska platser och på BB-avdelning finns 13 vårdplatser. Östersund är en mycket attraktiv mellanstor svensk stad känd som Vinterstaden, med omedelbar närhet till fjällkedjan och ett flertal av landets största vintersportorter. Sommarstaden är dessutom vackert belägen längs Storsjöns strand. Segling, paddling, jakt och fiske, ett unikt friluftsliv är en bråkdel av vad den ljusa Jämtlands sommaren och hösten har att erbjuda. En fantastisk boendemiljö erbjuder ett aktivt liv för både barn och vuxna, där även kulturlivet är rikt och med en lokal särprägel. Jämtland är också "matriket" där gastronomi blivit en folksport. I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd aktiviteter.