Barn- och ungdomspsykiatrisk verksamhet (BUP) söker Behandlare

Om jobbet

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att bedriva akut barnpsykiatrisk verksamhet i sluten- och öppenvård, samt genomföra intensiva insatser i mellanvårdsform. Behandling/insatser sker på individ-, familj-, grupp- och samhällsnivå genom samtalsbehandling, t ex motivations-, stöd-, sorg-och krissamtal eller psykoterapi utifrån kompetensnivå. Du samordnar, koordinerar/prioriterar insatser med samhällets olika aktörer och samverkar med vårdgrannar i vårdplanering, ex genom SIP, nätverksträffar, etcetera.

Kvalifikationer
Högskoleutbildning: Socionom, beteendevetare, sjuksköterska eller annan motsvarande utbildning som bedöms som likvärdigt, med några år arbetslivserfarenhet. Meriterande är erfarenhet av arbete med barn och ungdomar, grundläggande psykoterapiutbildning (Steg 1), VUB i psykiatri och erfarenhet av myndighetsutövning. B körkort krävs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi jobbar för en jämställd arbetsplats och ser därför gärna manliga sökande. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Läs mer: http://www.regionjh.se
Jobbfakta
Ort
Östersund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Kontakt

Mejla eller ring Håkan Löfvenberg, 070-3031875

Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om arbetsplatsen

I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en organisation som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Barn- och ungdomspsykiatrisk verksamhet (BUP) ingår organisatoriskt i område Barn och unga vuxna och är en resurs för hela Region Jämtland Härjedalen, med placering i Östersund. Enheten består av cirka 60 medarbetare som utifrån ett teambaserat tvärvetenskapliga arbetssätt verkar för att identifiera, förebygga, lindra och bota psykiska besvär hos barn och ungdomar i åldrarna 0-17 år. Som medarbetare vid BUP erbjuds du extern handledning och internt stöd i yrkesrollen, samt individuell långsiktig planering för kompetensutveckling.