Barn- och ungdomspsykiatrisk verksamhet (BUP) söker Medicinsk sekreterare

Om jobbet

Sedvanliga sekreteraruppgifter samt ytterligare ansvarsområden enligt individuell fördelning. Viss tjänstgöring i den gemensamma receptionen på Köpmangatan 24 ingår.

Kvalifikationer
Vårddokumentationsutbildning, goda datakunskaper och gedigen erfarenhet som teamsekreterare/medicinsk sekreterare. Du arbetar självständigt, är serviceinriktad och professionell i din yrkesutövning, samt är flexibel avseende prioritering av arbetsuppgifterna. Du tycker om att vara verksamhetens ansikte utåt i mötet med barn och familjer i receptionen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Läs mer: http://www.regionjh.se
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Håkan Löfvenberg, 070-3031875

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om arbetsplatsen

I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en organisation som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. BUP ingår organisatoriskt i område Barn och Unga Vuxna och är en resurs för hela Region Jämtland Härjedalen, med placering i Östersund. Enheten består av cirka 60 medarbetare som utifrån ett teambaserat tvärvetenskapliga arbetssätt verkar för att identifiera, förebygga, lindra och bota psykiska besvär hos barn och ungdomar i åldrarna 0-17 år. Vi erbjuder ett intressant, omväxlande och ansvarsfullt arbete som medicinsk sekreterare i nära samarbete med samtliga vårdgivare i teamen.