Är du TK-Service nya ventilationstekniker?

Om jobbet

Är du utbildad ventilations- eller energiingenjör och vill få en rivstart i karriären, eller är du i dagsläget OVK-certifierad ventilationstekniker som söker nya utmaningar? Här är tjänsten för dig! Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för TK-Service räkning en Ventilationstekniker. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under de första 12 månaderna. Om samarbetet har fungerat väl har du sedan goda möjligheter till anställning hos kundföretaget.

TK-Service är ett privatägt bolag där samtliga medarbetare får vara med och bestämma. I och med en pensionsavgång i början av 2017 behöver de fylla på med en ventilationstekniker.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att arbeta med OVK-besiktningar vilket består av hälften av tiden och som du utför självständigt. Vidare arbetar du i ett nära samarbete ute hos dina kunder för att få god uppfattning om deras vardag. Ditt uppdragsområde kommer att vara i Jämtlands län.

Arbetsuppgifter som förekommer i tjänsten är bl.a.:
  • Luftmätning, luftinjustering och service
  • Driftanpassa aggregat genom viss programmering
  • Vara behjälplig- samt hitta alternativa lösningar tillsammans med kund
Du kommer erbjudas unik träning i form av ett introduktionsprogram där du får gå bredvid en erfaren kollega för kompetensöverföring och ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i rollen.

Vi söker dig som

har examen som ventilationsingenjör eller energiingenjör med inriktning VVS, alternativt arbetat som ventilationstekniker och innehar OVK-certifiering. Vi ser att du som söker har goda datorkunskaper samt god skriftlig och muntlig kunskaper i svenska då arbetets utförande kräver det.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos TK-Service. Tillsammans med TK-Service har vi valt ut egenskaper som är viktiga för att du ska bli bekväm i rollen som Ventilationstekniker. Vi ser att du som söker har god samarbetsförmåga för att tillsammans med både kunder och kolleger hitta lösningar för de uppdrag ni arbetar med. Vidare ser vi att du är konsultmässig i din roll ute på uppdragen och i samspel med kund.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Östersund
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jesper Bruksner, 073-800 24 65

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Vi är verksamma inom service och underhåll av fastighetstekniska installationer i Jämtland. Vi har 14 medarbetare med kontor i Östersund och Strömsund. Tjänsterna innefattar VVS, rörarbeten, ventilation, el, projektering, värme, kyla, styr och regler, energibesparing och OVK-besiktningar. Service, underhåll samt installationer på samtliga fabrikat kan genomföras.
Jobbfakta
Ort
Östersund
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Ring Jesper Bruksner, 073-800 24 65

Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 nov

Om företaget

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.