Administratör med erfarenhet av Agresso till Östersund!

Om jobbet

Är du intresserad av ett heltidsarbete som administratör? Har du tidigare erfarenhet av faktureringsmodulen i Agresso och är tillgänglig omgående? Då vill vi prata mer med just dig! Läs mer och ansök till tjänsten nedan.

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en administratör för arbete omgående.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult på plats hos vår kund.

Arbetsuppgifter
  • Hantera faktureringen för vår kunds elavdelning
  • Besvara frågor kring fakturor
  • Ändra faktureringsuppgifter
  • Ansvara för sedvanliga administrativa arbetsuppgifter.
Vi söker dig som

Har tidigare erfarenhet av programvaran Agresso och deras faktureringsmodul, vilket är ett krav för tjänsten. Erfarenhet av tidigare arbeten som administratör är meriterande för tjänsten.

Som person ser vi att du är serviceinriktad och strukturerad. Du är noggrann i ditt arbete och lämnar ingenting åt slumpen.
  • Start: Januari
  • Omfattning: Kontorstider, heltid
  • Placering: Östersund
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Östersund
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Vår kund erbjuder heltäckande specialistkompetens inom el, VS och ventilation. Dem är idag Nordens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster för fastigheter och finns på cirka 160 orter i Sverige.