Administrativ assistent, ansvar för bemanning och schemaläggning till Röntgen avdelningen Östersun

Om jobbet

Ett bra jobb med bra arbetstider. Vi behöver nu rekrytera en administrativ assistent med schemaläggning och bemanningsuppdrag som huvudsakliga arbetsuppgifter. I arbetet ingår att tillsammans med enhetscheferna genomföra resurs och kapacitetsplanering av vår verksamhet. Vi erbjuder ett intressant, omväxlande och ansvarsfullt arbete som administrativ assistent i nära samarbete med enhetscheferna vid Röntgenavdelningen samt övrig personal

Kvalifikationer
Administrativ gymnasieutbildning, eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att arbeta med personaladministrativt system Heroma. erfarenhet av att arbeta med statistik i Excel är också meriterande. För att trivas med arbetet behöver du vara serviceinriktad och tycka om administrativa rutiner och riktlinjer. En fördel är om du har erfarenhet från självständigt administrativt arbete. Eftersom arbetet innehåller bemanningsuppdrag är det en stor fördel om du har kunskaper och erfarenhet av de kommunala avtalen och speciellt Allmänna bestämmelser.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Carl-Göran Persson, 0705531450

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om arbetsplatsen

I Jämtlands län med sina 127 000 invånare står livskvalitén i fokus. Här samsas fridfull ro i en nära och storslagen natur med brokig stadspuls och rikt kulturutbud. Här finns möjlighet till en trivsam boendemiljö och en upplevelsefylld fritid. God hälsa och Positiv livsmiljö är nyckelorden i landstingets verksamhetsidé. Som medarbetare hos oss samverkar du med många olika yrkeskategorier med spets- och bred kompetens. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2 400 medarbetare är det enda i länet, det är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del. Vid Röntgenavdelningen utförs cirka 70 000 undersökningar per år med CT, MRT, angiografi med intervention, ultraljud och konventionell röntgen. Vid mammografienheten utförs kliniska undersökningar samt mammografiscreening med ambulerande undersökningsutrustning på 9 olika orter i länet vilket innebär ca 14 000 undersökningar per år. Vi eftersträvar att bedriva en högklassig diagnostik och vår önskan är att ge våra patienter och remittenter en hög grad av service.