2 leg. Psykologer/Neuropsykologer till Resursenheten för vuxenhabilitering

Om jobbet

Psykologerna på RVH ingår i teamets kontinuerliga arbete med utredningar, bedömningar och behandlingar. I arbetet ingår även vissa utbildningsinsatser. Samarbete med andra aktörer är en viktig del i det fortlöpande arbetet. Det finns goda möjligheter att utveckla och fördjupa sin kompetens inom verksamhetsområdet.

Kvalifikationer
Neuropsykolog eller leg. psykolog med erfarenhet av psykiatri/neuropsykiatri/habilitering. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll och är intresserad av att jobba i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Läs mer: http://www.regionjh.se
Jobbfakta
Ort
Östersund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Psykolog
Kontakt

Mejla eller ring Mona Sunnfors, 063-15 46 25

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 dec

Om arbetsplatsen

Välkommen till vårt team! Resursenheten för vuxenhabilitering är en specialistresurs som tar emot remisser från kommunerna och primärvården i Jämtland för fördjupade, tvärprofessionella bedömningar och utredningar samt tidsmässigt begränsade insatser. Teamet består av en läkare, två socionomer, två arbetsterapeuter, en sjuksköterska/uroterapeut, en logoped, en sjukgymnast, två psykologer, en psykiatriker, en dietist och en teamsekreterare. Målgruppen är personer med specifika, sammansatta funktionsnedsättningar pga. medfödd eller tidigt förvärvad skada/sjukdom i åldern 18 år och uppåt. En stor del av verksamheten består av neuropsykiatriska utredningar, framförallt inom autismområdet. Målet är att allsidigt främja utveckling av bästa möjliga funktionsförmåga, aktivitet och delaktighet, samt fysiskt, psykiskt och socialt välbefinnande hos den enskilde individen.