1 Psykolog till Barn- och ungdomspsykiatrin

Om jobbet

Som psykolog kommer du att ingå i ett av våra öppenvårdsteam. Teamet har i uppdrag att bedriva filialverksamhet gentemot ytterkommunerna i länet. Två behandlare ansvarar tillsammans för filialverksamheten gentemot en specifik kommun. . Arbetet innebär resor till sin ansvarskommun 1 dag var 3:e vecka. Vi söker en psykolog som vill arbeta med hela det barnpsykiatriska behandlingsspektrumet. Du behöver även ha ett särskilt intresse för utredningsarbete då du förväntas vara teamets expert inom det fältet. I arbetet ingår också att ge konsultation till vårdgrannar, oftast socialtjänst och elevhälsa.

Kvalifikationer
Leg. Psykolog. Erfarenhet från arbete inom barn och ungdomspsykiatri är meriterande. Likaså specialistkompetens inom neuropsykologi. Om du inte har specialistkompetens så får du möjlighet till specialistutbildning i klinisk psykologi med inriktning barn- och ungdomspsykologi/neuropsykologi av arbetsgivaren. Tjänsten kräver B-körkort.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Jobbfakta
Ort
Östersund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Psykolog
Kontakt

Mejla eller ring Mikael Lec-Alsén, 070-317 64 69

Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om arbetsplatsen

I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Region Jämtland/Härjedalen har ca 3800 anställda som tillsammans arbetar för att skapa god hälsa och positiv livsmiljö framförallt inom hälso-, sjuk- och tandvård. Här finner du en spännande kombination av stad och landsbygd som kan erbjuda många möjligheter till goda livsval. Barn och Ungdomspsykiatrin (BUP) är lokaliserad till Östersund men uppdraget omfattar hela Region Jämtland Härjedalen. På enheten arbetar cirka 50 medarbetare. Organisatoriskt ingår BUP i område Barn och unga vuxna. I område Barn och unga vuxna (BUV) ingår förutom Barn- och ungdomspsykiatrin även Neuropsykiatri Barn och Ungdomshabiliteringen (NP BUH), Barn och Ungdomshabiliteringen (BUH), och Föräldra- och barnhälsan (FBH). Verksamheterna är sedan snart 3 år samlokaliserade i Östersund på Köpmangatan 24 i nyrenoverade lokaler. Barn- och ungdomspsykiatriska verksamheten är en resurs för hela Jämtlands län. Vi är placerade i Östersund, men arbetar över hela länet. Enheten består av cirka 50 medarbetare med stor bredd i kompetens och profession. Samarbetet mellan olika yrkesgrupper är väl utvecklat. Vi arbetar i tvärvetenskapliga team där hög grad av självständighet i arbete och ansvarstagande krävs. Verksamheten satsar på att ge medarbetare möjlighet till långsiktig kompetensutveckling. Vi har extern handledning samt mentorskap under hela första året som en del i en god introduktion till arbetsplatsen. Hos oss ges goda möjligheter att ta egna initiativ och delta i verksamhetens utveckling.