Psykolog till Barn- och ungdomspsykiatrin

Om jobbet

Som psykolog kommer du att ingå i ett av våra öppenvårdsteam. Vi söker en psykolog som vill arbeta med hela det barnpsykiatriska utrednings- och behandlingsspektrumet. I arbetet ingår också att ge konsultation till vårdgrannar, oftast socialtjänst och elevhälsa.

Kvalifikationer
Leg. Psykolog. Erfarenhet från arbete inom barn och ungdomspsykiatri är meriterande. Likaså specialistkompetens inom neuropsykologi alternativt klinisk psykologi. Om du inte har specialistkompetens så får du möjlighet till specialistutbildning i klinisk psykologi med inriktning barn- och ungdomspsykologi/neuropsykologi av arbetsgivaren

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Mikael Lec-Alsén, 070-317 64 69

Publicerad

54 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 feb

Om arbetsplatsen

I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Region Jämtland/Härjedalen har ca 3800 anställda som tillsammans arbetar för att skapa god hälsa och positiv livsmiljö framförallt inom hälso-, sjuk- och tandvård. Här finner du en spännande kombination av stad och landsbygd som kan erbjuda många möjligheter till goda livsval. Barn och Ungdomspsykiatrin (BUP) är lokaliserad till Östersund men uppdraget omfattar hela Region Jämtland Härjedalen. På enheten arbetar cirka 60 medarbetare varav 15 psykologtjänster. Organisatoriskt ingår BUP i område Barn och unga vuxna. I område Barn och unga vuxna (BUV) ingår förutom Barn- och ungdomspsykiatrin även Barn och Ungdomshabiliteringen (BUH) och Föräldra- och barnhälsan (FBH). Verksamheterna är sedan snart 3 år samlokaliserade i Östersund på Köpmangatan 24 i nyrenoverade lokaler. Barn- och ungdomspsykiatriska verksamheten är en resurs för hela Jämtlands län. Vi är placerade i Östersund, men ansvarar för hela länet. Samarbetet mellan olika yrkesgrupper är väl utvecklat. Vi arbetar i tvärvetenskapliga team där hög grad av självständighet i arbete och ansvarstagande krävs. Verksamheten satsar på att ge medarbetare möjlighet till långsiktig kompetensutveckling. Vi har extern handledning samt mentorskap under hela första året som en del i en god introduktion till arbetsplatsen. Hos oss ges goda möjligheter att ta egna initiativ och delta i verksamhetens utveckling.