Maskinställare till Hörby

Om jobbet

Randstad söker en kvalitetsmedveten maskinställare till en av våra kunder. Arbetsplatsen är förlagd i Hörby och arbetet utförs i 5-skift. Företaget jobbar inom medicinteknik och läkemedelsbranschen.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer som maskinställare hos vår kund ansvara för uppsättning av verktyg, igångkörning av formsprutor och hantering av kringutrustning. Du ansvarar för att produkter produceras i rätt antal, rätt kvalité och i rätt tid. Kvalitetskontroll och dokumentering är två viktiga delar i ditt arbete. Du förväntas att aktivt bidra till företagets förbättringsprocesser och motivera dina kollegor till att göra detsamma. Du kommer även, tillsammans med andra, ansvara för utveckling av medarbetare genom utbildningsinsatser och optimering av processer.

Din bakgrund

Vi ser att du lägst har en gymnasial utbildning, gärna inom tillverkningsindustrin. Du har några års arbetslivserfarenhet som maskinställare och/eller operatör inom tillverkningsindustrin. Vi ser det som meriterande om du tidigare jobbat med LEAN på arbetsplatser. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning då det ingår att läsa ritningar, manualer och instruktioner som är skrivna på båda språken.

Dina egenskaper

Du tycker om att samarbeta och trivs bra med att arbeta i grupp. Som person tror vi att du är uthållig, motiverad och trivs i en roll där du får möjlighet att ta egna initiativ och beslut. Det är även viktigt att du är noggrann, tålmodig och präglas av kvalité i ditt arbete.

Ansökningsprocess

Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Hörby
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Maskinarbete
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.

Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.