Ekonomiassistent med inriktning kundreskontra

SJR AB · Ekonomi · 10 dec

Om jobbet

Nu söker vi en positiv och framåt ekonomiassistent som är van att arbeta med kundreskontran. Uppdraget är ett graviditetsvikariat och varar mellan den 1 januari och 31 augusti. Du kommer att bli en del av ett redovisningsteam på 6 personer med god och glad stämning.

Arbetsuppgifter
  • Kundreskonta (2 st)
  • Avstämning av konton
  • Betalningar
  • Viss löpande redovisning
  • Telefonkontakt
Lämplig bakgrund

Du har någon form av ekonomisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och känner dig trygg i din yrkesroll. Du bör ha erfarenhet av arbete med kundreskontran och viss övrig löpande redovisning. Erfarenhet av SAP är meriterande.

Din personlighet

Som person är du öppen och social och vill göra ett bra jobb. Du är prestigelös och hugger tag där det behövs. Du är kommunikativ samtidigt som du är noggrann och mån om att göra rätt. Effektivitet är viktigt för dig och du gillar att få saker och ting gjorda. Struktur och organisation är en självklarhet för dig.

Din ansökan

Känner du igen dig i ovan beskrivning? Skicka då in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Cathrine Wiberg på 040-665 51 09.

Konsult hos SJR

Som konsult hos SJR ska du drivas av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Som konsult hos SJR har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
Jobbfakta
Ort
Hörby
Anställning
Heltid
Vikariat
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North-listan. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.