Ingenjörsstudent som söker erfarenhet av detaljplanering och bygglov

Om jobbet

Studerar du till bygglovs- eller planarkitekt? Söker du ett extrajobb som kan ge dig värdefulla meriter och kontakter för framtiden? Till Höörs Kommun söker vi nu en student som kan arbeta deltid med ett projekt att digitalisera befintliga detaljplaner.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Höör Kommuns räkning två studenter för att hjälpa dem med digitalisering av detaljplaner.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Höörs Kommuns önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Höörs Kommun.

Arbetsuppgifter

Höörs Kommun har påbörjat ett omfattande projekt med att digitalisera befintliga detaljplaner och du kommer att bli en av huvudrollerna i projektet. Utöver att digitalisera plankartorna så ska även avgränsningen för planbestämmelserna digitaliseras. Som verktyg kommer du att ha en planbestämmelsesdatabas samt Boverkets planbestämmelses katalog. Arbetet kommer att göras i verksamhetsystemet GEOSECMA

Tjänsten passar dig som vill få praktisk erfarenhet av arbete med detaljplaner.

Vi söker dig som
  • Studerar till bygglovsarkitekt, planarkitekt, bygglovshandläggare eller läser en liknande utbildning
  • Har erfarenhet av CAD program eller GIS system och som har en vana av att hantera planer
  • Har möjlighet att arbeta ca 10 timmar/ vecka under terminen
Som person är har du en vilja att lära och kan snabbt ta åt dig information. Du trivs med att arbeta självständigt och att på egen hand försökt lösa de problem du stöter på. Samtidigt så har du lätt för att kommunicera och kontakta kollegor för att ta reda på information som krävs för att lösa en uppgift.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid, ca 10 timmar/vecka med flexibelt schema
  • Placering: Höör
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Höör
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.