Entreprenadingenjör sökes till Helsingborg

Om jobbet

Vill du vara med och utveckla Peab Byggservice i nordvästra Skåne?
Trivs du med att arbeta i en varierande roll med mycket ansvar?
Då kan detta vara jobbet för dig!

Arbetsuppgifter

Byggservice entreprenadingenjörer har ett nära samarbete med Platschefer och Arbetschefen och du är en viktig länk mellan företaget och beställaren. Vad gör man då som entreprenadingenjör hos oss? Bland annat så ansvarar du för projektering i både mindre och större skala, du gör inköp utanför avtal samt större avrop, du skapar kalkyler och projektplaner för anbud och byggserviceprojekt och du författar anbud och samlar in referenser och bilagor till dessa. En annan viktig del är att du samordnar under projektets gång, dvs. du ansvarar för dokumentation och uppföljning, driver på och stöttar Platschefen vid problem och du stöttar i såväl tekniska som ekonomiska frågor i projekten.

Våra entreprenadingenjörer är delaktiga i det mesta när det kommer till projekten så vi får inte glömma våra kunder, samarbetspartners och vår produktion, även där har du ett finger med. Du kommer att ha kundkontakt samt kontakt med våra samarbetspartners och det är relationer vi verkligen månar om och vi vill att du har en hög känsla för att ge support och service.

Utbildning/erfarenhet

Tjänsten innebär att du arbetar självständigt med flera olika projekt samtidigt. Detta ställer krav på din förmåga att arbeta strukturerat och målinriktat och att du kan prioritera och hålla tidsramar. Tjänsten kräver även att du är bra på att samarbeta och inser värdet av goda relationer både externt och internt.

Vi är ett gott gäng som trivs med att arbeta tillsammans och vi hoppas att du vill ge oss chansen att visa vilka vi på Peab Byggservice är.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 jan

Om företaget

På Peab Byggservice arbetar vi med både stora och små projekt, exempelvis underhålls- och reparationsarbeten. Vi har en hel del ramavtal och rikskundsavtal och en av våra styrkor är att vi bedriver verksamhet i hela landet. Ett annat kännetecken för oss är att vi ofta utför arbeten i kvarboende miljöer samt i pågående verksamhet, vilket ställer höga krav på vår flexibilitet och kundservicenivå.

Vi vill ge dig de bästa förutsättningarna så att du kan utvecklas då vår ambition är att bli Sveriges bästa arbetsplats. Som ett led i detta erbjuds du en god introduktion och kontinuerlig kompetensutveckling.
Tillsammans är vi svårslagna när det kommer till specialistkunskap och erfarenhet och det kombinerat med en stark värdegrund leder oss vidare i vårt arbete att bli den bästa arbetsplatsen.

Vi vill att du ska ha roligt och utvecklas på jobbet, ha balans i livet och tid för familjen. Därför kan vi på Peab erbjuda dig ett stort utbud av förmåner. Exempel på förmåner är friskvårdsbidrag, förmåner som förenklar vardagen, pensioner och försäkringar, behandlingar och rådgivning, drivmedels- och däckrabatter samt många fler erbjudanden