Vi söker praktikanter med driv och viljan att utvecklas!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en person som vill få en bra grund under pågående studier inom HR. Vi söker efter praktikanter under våren/hösten 2017 till vårt kontor i Helsingborg som ska kunna växa in i en roll som personaladministratör alt. kundansvarig/rekryterare på sik
Under din praktik kommer du bland annat att få lära dig att utforma annonser, urval av kandidater, intervjuer samt referenstagning. Du kommer också att få prova på att jobba med vår löpande administration så som sjukhantering och schemaläggning, ge service mot våra kunder och medarbetare samt hantering av vårt löpande kvalitetsarbete.

Arbetsrätten genomsyrar hela vårt arbete så vi ser det som meriterande om du i din utbildning valt den inriktningen. Vi brinner för att skapa jobb och fokuset ligger varje dag i att leverera en hög grad av service till våra kunder/medarbetare och matcha rätt kandidat till kundens behov.

Att vara praktikant hos oss ger dig som student en mycket bra grund för kommande utmaningar. Du får möjlighet att prova på de delar du är nyfiken på. Vi hjälper dig att välja rätt väg vidare i karriären.

Vi arbetar kontorstider mån-fre 08.00-17.00

Kunskaper för uppdraget

Vi ser gärna att du läser personal- och arbetslivsprogrammet eller liknande, och är i början eller mitten av din utbildning. Har du arbetat i bemanningsbranschen tidigare så är det mycket meriterande. Sammanfattningsvis ser vi gärna att du har en god administrativ förmåga, är engagerad och serviceinriktad ocsamt tycker om eget ansvar.

Tycker du att det låter spännande så får du gärna anmäla ditt intresse. VI ser fram emot att höra ifrån dig!
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Deltid
Internship / Praktik
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!