Driven Teknisk säljare

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Du kommer att vara en viktig person i vår fortsatta tillväxt och expansion. Din huvuduppgift är att stärka befintliga kundrelationer och att etablera nya, både på kort och lång sikt. Du har en god förmåga att kunna skapa goda kundrelationer och bibehålla dessa. I arbetsuppgifterna ingår att behandla kundförfrågningar, ta fram offerter och att göra affärer. Arbetet är mycket självständigt, varför det krävs att du är disciplinerad och strukturerad i din arbetsmetodik.
Ditt arbetsdistrikt är i västra Skåne och Halland. I tjänsten ingår tjänstebil. Du rapporterar till säljansvarig veckovis.

Din profil

Vi söker dig som har ett stort teknikintresse, är affärsmässig och övertygande. Du har erfarenhet av att arbeta med försäljning, gärna med tekniska produkter mot industri. Du är kommunikativ och flexibel, vilket krävs då du möter personer med olika specialkompetenser. Du tar initiativ och fattar beslut självständigt och fullföljer dina åtaganden på ett målmedvetet sätt.
Tjänsten ställer höga krav på din sociala förmåga och servicemedvetenhet i kombination med ett tekniskt kunnande och förståelse. Du är självgående, ansvarstagande och har driv och energi i ditt sätt att agera. Du kan hantera och vill leda säljprocesser till avslut.
För att lyckas i rollen är din personliga inställning viktig och du gillar att anta utmaningar och är orädd i ditt sätt att agera.
Du har goda IT-kunskaper och erfarenhet att arbeta i affärs/säljsystem.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vår samarbetspartner i denna rekrytering, Montico HR Partner AB, Sandra Malm, 044-300 09 03 alternativt Ulf Kullman,035-2607661.
Sista ansökningsdatum är den 31 december, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan.
Jobbfakta

Ring Sandra Malm, 044-300 09 03

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Snapphanetruck AB startade i Hässleholm 1996 och har sedan dess även etablerat verkstäder i Helsingborg och Alvesta. Vi har en serviceorganisation som täcker större delar av Götaland och säljer truckar över hela landet men även en del på export. Vi är idag ca 30 anställda medarbetare och omsätter ca 90 miljoner kronor. Läs mer om oss på www.snapphanetruck.se

Vi söker nu en driven och engagerad Teknisk säljare.

Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 650 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.